Αρης: Με Χουάνκαρ κλείνει την εκκρεμότητα στα αριστερά

Χουάνκαρ

i

©intime

Αρης: Με Χουάνκαρ κλείνει την εκκρεμότητα στα αριστερά

Αλέξης Σαββόπουλος 22:45 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:54 - 31.08.2024

Ο Ισπανός αριστερός μπακ είναι τελικά ο εκλεκτός για να… ντουμπλάρει τον Φρίντεκ στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Σε μια γνώριμη και απόλυτα δοκιμασμένη λύση καταλήγει ο Αρης για να κλείσει την εκκρεμότητα που υπήρχε με τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Μάρτιν Φρίντεκ στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο λόγος για τον Χουάνκαρ που είναι μια ανάσα από την οριστική συμφωνία με τους κιτρινόμαυρους, παρότι η μεταγραφή του πέρασε απο σαράντα κύματα και φαινόταν να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Τελικά οι δυο πλευρές, φαίνεται ότι τα βρίσκουν στο οικονομικό, αφού ο παίκτης, έχοντας πλέον και περιορισμένες λόγω χρόνου επιλογές, έριξε αρκετά τις απαιτήσεις του προκειμένου να συμπλεύσει με τον Αρη και τα χρήματα που του προσφέρει η ομάδα της Θεσσαλονίκης που ποντάρει στην εμπειρία του 34χρονου παίκτη και το γεγονός ότι δεν θα χρειαστεί προσαρμογή στα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αρης: Μια ανάσα από τον Χουάνκαρ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:49 - 16.08.2024

Αρης: Μια ανάσα από τον Χουάνκαρ

Οι κιτρινόμαυροι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος εκτός απροόπτου έρχεται στον Άρη για να πλαισιώσει τον Φρίντεκ στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, ο πρώην παίκτης του Παναθηναικού, έχει συμφωνήσει προφορικά να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας και απομένουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για να κλείσει οριστικά το θέμα.

Ο γεννημένος το 1990 αριστερός μπακ που έχει περάσει από την Ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης, πριν έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, είχε αγωνιστεί στην πατρίδα του κατά σειρά σε Μάλαγα (104 συμμ- τέσσερα γκολ), Γρανάδα, Μπέτις και Σαραγόσα. Είναι επίσης διεθνής με την Κ21 της Ισπανίας.