Με υπεύθυνο ασφαλείας και δικηγόρο ο Άρης στο Περιστέρι

Με υπεύθυνο ασφαλείας και δικηγόρο ο Άρης στο Περιστέρι

Sportal newsroom 17:25 - 15.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:27 - 15.08.2024

Ο Άρης έχει μεριμνήσει για την ασφάλεια των φιλάθλων του, που θα δώσουν το παρών στο Περιστέρι για το ματς με τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το βράδυ της Κυριακής (18/08, 20:30) ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Και παρόλο που η πρώτη επίσημη αναμέτρηση των «κιτρινόμαυρων» για τη σεζόν 2024-2025 είναι εκτός έδρας, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα έχουν στο πλευρό τους και τον κόσμο τους. Οι Θεσσαλονικείς πήραν 400 εισιτήρια, προκειμένου να έχουν στο πλευρό τους μία μερίδα φιλάθλων τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα και οι φίλοι του Άρη μπορούν να μπουν στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου και μέσω του gov.gr να τα προμηθευτούν, σύμφωνα πάντα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

Από την πλευρά της η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έχει μεριμνήσει ήδη για την ασφάλεια των οπαδών που θα βρεθούν στο Περιστέρι και γι' αυτό τον λόγο θα υπάρχει υπεύθυνος ασφαλείας αλλά και δικηγόρος της ΠΑΕ, ώστε να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια, όπως αυτά που είχαν γίνει στο ίδιο γήπεδο το 2022.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι μία τακτική που θα εφαρμοστεί σε όλα τα εκτός έδρας ματς που ο Άρης θα έχει μαζί του τους φιλάθλους του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!