Άρης: Μειώνονται οι πιθανότητες για Μόντσου και Μάγιο
i

Μόντσου©intime

Άρης: Μειώνονται οι πιθανότητες για Μόντσου και Μάγιο

Αλέξης Σαββόπουλος 16:39 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:39 - 11.09.2024

Παραμένουν εκτός προπόνησης για μια ακόμη μέρα οι δυο Ισπανοί και ήδη ο Μάντζιος ετοιμάζεται για το Plan b εν όψει ΟΦΗ.

Μια ακόμη μέρα εκτός του κανονικού προγράμματος προπόνησης έμειναν Μόντσου Ροντρίγκεθ και Ούγκο Μάγιο που συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα. Αυτό μειώνει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες που έχουν να βρίσκονται στη διάθεση του Μάντζιου για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ με δεδομένο, ότι ειδικά ο Μάγιο, είχε το πρόβλημα και πριν τον αγώνα με τον Αστέρα. Αναγκαστικά ο προπονητής του Άρη αρχίζει να επεξεργάζεται και το plan b ώστε να διαχειριστεί τις δυο πολύ σημαντικές απουσίες, εφόσον αυτές επιβεβαιωθούν.

Το καλό βέβαια είναι ότι υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις ώστε να καλυφθούν τα κενά. Ο Μοντόγια είναι ο επικρατέστερος να πάρει τη θέση του Μάγιο, ενώ αυτή του Μόντσου, υπάρχουν δυο επιλογές οι οποίες καθορίζονται και από την αγωνιστική προσέγγιση. Ο Νταρίντα αλλά και ο Ζουλ. Αύριο, Πέμπτη, στην προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα επιστρέψουν και οι υπόλοιποι διεθνείς (Παναγίδης, Σαμόρα και Σίντκλεφ).

Παράλληλα, με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης, έκανε γνωστό πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, δηλαδή μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στις 21 του μήνα στο Κλεάνθης Βικελίδης.