Μένει στον Άρη ο Φαμπιάνο: Συμφωνία για τρία χρόνια!

Μένει στον Άρη ο Φαμπιάνο: Συμφωνία για τρία χρόνια!

Αλέξης Σαββόπουλος 18:54 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:16 - 13.08.2024

Παρότι έμοιαζε πως οι δρόμοι των δύο θα χώριζαν, ο Άρης έφτασε σε συμφωνία με τον Φαμπιάνο, ο οποίος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Μπορεί πριν λίγο καιρό ο Φαμπιάνο να αποχώρησε ουσιαστικά από τον Άρη, αλλά πριν καλά καλά φύγει, επέστρεψε! Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έφτασε σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο στόπερ, που ήταν βασικός και αναντικατάστατος τη σεζόν που μας πέρασε, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε η πρώτη προσέγγιση ξανά, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να βλέπει πως ο 32χρονος άσος δεν βρήκε τελικά την πρόταση που ήθελε από τη Σαουδική Αραβία και να το εκμεταλλεύεται.

Από την άλλη πλευρά και ο ίδιος ο παίκτης βλέποντας πως ο καιρός περνάει και γνωρίζοντας τη δεδομένη επιθυμία του Άρη να τον κρατήσει και την επιθυμία του Άκη Μάντζιου, που πίεσε και αυτός για να τον έχει στο ρόστερ του, δεν του ήταν δύσκολο να πει το «ναι».

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης ήρθε αστραπιαία στη Θεσσαλονίκη και αφού συναντήθηκε με τον ποδοσφαιριστή και τον Νέτο, έφτασαν σε συμφωνία για τρία χρόνια. Ο Φαμπιάνο θα δει τις απολαβές του να αυξάνονται σε σχέση με πέρυσι και ο ρόλος του θα είναι συγκεκριμένος: Ο ηγέτης της κιτρινόμαυρης άμυνας.

Μάλιστα, ο Θόδωρος Καρυπίδης ανήρτησε στα social media φωτογραφία του με τον Φαμπιάνο και τον Ντάρσι Νέτο, προαναγέλλοντας την συμφωνία τους.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!