Άρης: Μένει τελικά ο Παναγίδης
i

Παναγίδης©intime

Άρης: Μένει τελικά ο Παναγίδης

Αλέξης Σαββόπουλος 11:06 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:06 - 10.09.2024

Δεν ευδοκίμησαν οι προσπάθειες δανεισμού του 20 χρόνου παίκτη που συνεχίζει κανονικά στο κιτρινόμαυρο ρόστερ, ψάχνοντας την ευκαιρία του σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Με το μεταγραφικό παράθυρο να κλείνει αύριο στην χώρα μας όσον αφορά τους παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο, εξανεμίζονται οι ελπίδες για τον δανεισμό του Μιχάλη Παναγίδη. Για τον 20χρονο που έκανε το ελπιδοφόρο ντεμπούτο του την περσινή σεζόν, υπήρξε η σκέψη να παραχωρηθεί φέτος σε κάποια ομάδα προκειμένου να έχει εκεί τον χρόνο που δύσκολα θα βρει στον Άρη, μετά τις τελευταίες προσθήκες.

Η περίπτωση του Εθνικού Άχνας στην Κύπρο… κάηκε λόγω χρόνου, ενώ και κάποιες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν από την Σούπερ Λιγκ, έθεσαν προϋπόθεση να τον πάρουν ως ελεύθερο, κάτι που δεν συζητά ο Άρης φυσικά. Παράλληλα ο παίκτης απέρριψε και την προοπτική να αγωνιστεί στη Σούπερ λιγκ 2, αφού θεωρεί ότι δεν του εξασφαλίζει την προοπτική εξέλιξης που θέλει.

Έτσι το πιο πιθανό είναι ότι οι σκέψεις για τον δανεισμό του μπαίνουν προς το παρόν στο ψυγείο και ο νεαρός θα παραμείνει στο ρόστερ τουλάχιστον ως τον Γενάρη που θα επανεξεταστούν τα δεδομένα. Γνωρίζει ασφαλώς ότι με τις νέες προσθήκες και τον αυξημένο ανταγωνισμό, θα πρέπει να προσπαθήσει ακόμη περισσότερο για να βρει μια ευκαιρία. Από την άλλη, το απαιτητικό περιβάλλον μπορεί να λειτουργήσει ενισχυτικά ώστε να δουλέψει στους τομείς που έχει ανάγκη, περιμένοντας την… στιγμή του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!