Αρης: Μέσα ο Ρόουζ, παραμένει εκτός ο Φαμπιάνο
i

@intime

Αρης: Μέσα ο Ρόουζ, παραμένει εκτός ο Φαμπιάνο

Αλέξης Σαββόπουλος 17:41 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 14.08.2024

Αμφίβολος ο βραζιλιάνος για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Αντίθετα ξανά στη διάθεση του Μάντζιου τέθηκαν Ρόουζ και Κουέστα.

Μια επιστροφή του Ρόουζ, αλλά και μια απουσία του Φαμπιάνο που τον καθιστά αμφίβολο για τις Σέρρες μέτρησε στη σημερινή προπόνηση ο Ακης Μάντζιος. Ο γάλλος κεντρικός αμυντικός ακολούθησε μεγάλο μέρος του προγράμματος, και εφόσον αύριο βγάλει όλη την προπόνηση, όπως αναμένεται, τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Αντίθετα εκτός προπόνησης παραμένει ο Φαμπιάνο Λέισμαν που συνέχισε το δικό του προγράμμα (θεραπεία) και ως τούτου, η παρουσία του στις Σέρρες τίθεται εν αμφιβόλω.

Σοκ στον Άρη: Κάταγμα ο Γκάλινατ και δύο μήνες εκτός!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:19 - 01.02.2024

Σοκ στον Άρη: Κάταγμα ο Γκάλινατ και δύο μήνες εκτός!

Σοβαρό πρόβλημα στον Άρη, καθώς ο Ρομπέρτο Γκάλινατ υπέστη συντριπτικό κάταγμα στον αντίχειρα και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες. Βγαίνουν στην αγορά οι «κίτρινοι» για να καλύψουν το κενό.

Σταθερά εκτός παραμένει και ο Ζουλ που δεν θα επιστρέψει ούτε αυτή την αγωνιστική. Ο Κουέστα μετά απο δυο παιχνίδια που έμεινε εξω λόγω του προβλήματος στη μέση προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Μάντζιου. Και στο πρόγραμμα της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία, rondo game και passing game για το πρώτο, ενεργοποίηση, rondo game και ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης για το δεύτερο γκρουπ).