Στη Θεσσαλονίκη αύριο (12/08) ο Σιφουέντες για τον Άρη

Φωτ. IMAGO

Στη Θεσσαλονίκη αύριο (12/08) ο Σιφουέντες για τον Άρη

Sportal newsroom 11:47 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:23 - 11.08.2024

Το βράδυ της Δευτέρας (12/08) αναμένεται στη χώρα μας και τη Θεσσαλονίκη ο Χοσέ Σιφουέντες για λογαριασμό του Άρη.

Το μεταγραφικό ντεμαράζ του Άρη συνεχίζεται και μετά τους Σίστο, Μόντσου, Σίντκλεφ και Μάγιο, οι κιτρινόμαυροι προχωρούν και στην απόκτηση του 25χρονου Χοσέ Άντονι Σιφουέντες που ανήκει στην Ρέιντζερς και είναι η επιλογή του Άρη για τον άξονα της μεσσίας γραμμής και πιο συγκεκριμένα για το «8».

Ο παίκτης από τον Ισημερινό που ήταν στην αποστολής της χώρας του στο πρόσφατο Copa America (δίχως να αγωνιστεί όμως) δεν υπολογίζεται από τους Σκοτσέζους και ο Άρης συμφώνησε να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, βάζοντας και μια υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι ύψους 5εκ ευρώ. Πρόκειται για παίκτη που το κασέ του στη σκωτσέζικη ομάδα είναι πάνω από 1εκ και λογικά ένα μέρος θα καλύψει και η ομάδα του με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2027.

Επίσημο: Στα «κίτρινα» ο Σίντκλεφ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:20 - 10.08.2024

Επίσημο: Στα «κίτρινα» ο Σίντκλεφ

Την απόκτηση του 19χρονου Σουηδού γκολκίπερ, Φιλίπ Σίντκλεφ ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (10/8) ο Άρης. Ο νεαρός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους «κίτρινους».

Ο ποδοσφαιριστής από το Εκουαδόρ φτάνει το βράδυ της Δευτέρας (12/08) στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και να επισημοποιηθεί η απόκτησή του από τους «κίτρινους», με τις υπογραφές στα συμβόλαια. 

Με αυτόν τον τρόπο, οι τελευταίες λεπτομέρειες ανάμεσα σε Ρέιντζερς και Κρουζέιρο διευθετήθηκαν, με τον Σιφουέντες να μπαίνει στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!