Άρης: Μέχρι την Δευτέρα η απάντηση του Σίλβα, έγινε επαφή και με Χουάνκαρ

Τζόναθαν Σίλβα

i

© IMAGO / Alterphotos

Άρης: Μέχρι την Δευτέρα η απάντηση του Σίλβα, έγινε επαφή και με Χουάνκαρ

Αλέξης Σαββόπουλος 15:40 - 07.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:40 - 07.07.2024

Ο Αρης που ψάχνει αριστερό μπακ, περιμένει μεχρι τη Δευτερα την οριστική απάντηση του 29χρονου μπακ της Χετάφε, ενώ έκανε επαφή και με τον έμπειρο Ισπανό πρώην παίκτη του Παναθηναικού που θέλει όμως Σαουδική Αραβία.

Ο Ακης Μάντζιος έχει ζητήσει επικτακτικά την απόκτηση ενός αριστερού μπακ τον οποίο μάλιστα προορίζει για βασική του επιλογή και είναι γνωστό ότι ο Αρης ως πρώτη επιλογή έχει τον Τζόναθαν Σίλβα της Χετάφε. Ο 29χρονος αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο, δεν υπολογίζεται απο την ισπανική ομάδα, δεν θα πάρει μέρος στην προετοιμασία της και ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Ο Αρης είναι η μοναδική που του έχει καταθέσει εδώ και 20 περίπου μέρες πρόταση για 3ετές συμβόλαιο, έχοντας συμφωνήσει με την Χετάφε να τον αφήσει ελεύθερο. Ο Αργεντινός δεν έχει απαντήσει ακόμη και στην τελευταία επαφή με τους ανθρώπους του Αρη ζήτησε μια τελευταία διορία να απαντήσει ως την Δευτέρα, προφανώς για να εξαντλήσει κι όλες τις υπόλοιπες επιλογές του.

Τις τελευταίες μέρες, ο Άρης έχει ήδη ενεργοποιήσει και το plan b και μια απο τις λύσεις που έψαξε ήταν μια έμπειρη και δοκιμασμένη στο ελληνικό πρωτάθλημα, τον Χουάνκαρ. Οι κιτρινόμαυροι έκαναν μια διερευνητική επαφή και με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού που αποχώρησε απο την αθηναϊκή ομάδα μετά από μια γεμάτη τετραετία, στην οποία αγωνίστηκε 129 φορές, σημειώνοντας τρία γκολ.

Απο την επαφή προέκυψε ότι προτεραιότητα για τον Χουάνκαρ αποτελεί η αγορά της Σαουδικής Αραβίας… λόγω ηλικίας που άλλωστε αποτελεί και βασικό ανασταλτικό παράγοντα για τον Άρη. Μοναδικό συν του Ισπανού, ότι γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά σαφώς ο Άρης δεν θα ήθελε να προσθέσει ακόμη έναν 30+ στο ρόστερ του και ειδικά στην άμυνα όταν όλοι (Ρόουζ, Βέλεθ, Μπράμπετς και Μοντόγια) είναι πάνω απο 30.