Αρης: Μια ανάσα από τον Χουάνκαρ

Χουάνκαρ

i

©intime

Αρης: Μια ανάσα από τον Χουάνκαρ

Αλέξης Σαββόπουλος 21:49 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:57 - 16.08.2024

Οι κιτρινόμαυροι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος εκτός απροόπτου έρχεται στον Άρη για να πλαισιώσει τον Φρίντεκ στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Σε μια έμπειρη και δοκιμασμένη στο ελληνικό πρωτάθλημα, λύση καταλήγει ο Αρης για να κλείσει με το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο λόγος για τον Χουάνκαρ που ούτως ή άλλως ήταν στη λίστα των κιτρινόμαυρων εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα όπως είχε γράψει το Sportal.

Για την ακρίβεια οι κιτρινόμαυροι έκαναν μια διερευνητική επαφή με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού που αποχώρησε από την αθηναϊκή ομάδα μετά από μια γεμάτη τετραετία, στην οποία αγωνίστηκε 129 φορές, σημειώνοντας τρία γκολ, πριν από περίπου ένα μήνα. Τότε ο παίκτης ήταν αρνητικός αφού είχε πρώτη επιλογή την Σαουδική Αραβία.

Με τη μεταγραφική περίοδο όμως να πλησιάζει στο τέλος της οι δυο πλευρές αναθέρμαναν τις επαφές τους. Ο Αρης είχε ως πρώτη επιλογή μια δύσκολη περίπτωση από τη Serie A που όμως έχει και σημαντικό βαθμό δυσκολίας και από τη στιγμή που και ο έμπειρος Ισπανός δεν έχει βρει ομάδα, φαίνεται ότι οι κιτρινόμαυροι προκρίνουν τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού που έχει το πλεονέκτημα ότι γνωρίζει άριστα το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Το μοναδικό μείον είναι η ηλικία του (κλεισμένα 34) αλλά και το γεγονός ότι παραμένει χωρίς ομάδα από το φινάλε της περασμένης σεζόν.

Ο γεννημένος το 1990 αριστερός μπακ που έχει περάσει από την Ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης, πριν έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, είχε αγωνιστεί στην πατρίδα του κατά σειρά σε Μάλαγα (104 συμμ- τέσσερα γκολ), Γρανάδα, Μπέτις και Σαραγόσα. Είναι επίσης διεθνής με την Κ21 της Ισπανίας.

Άρης: Μέχρι την Δευτέρα η απάντηση του Σίλβα, έγινε επαφή και με Χουάνκαρ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:40 - 07.07.2024

Άρης: Μέχρι την Δευτέρα η απάντηση του Σίλβα, έγινε επαφή και με Χουάνκαρ

Ο Αρης που ψάχνει αριστερό μπακ, περιμένει μεχρι τη Δευτερα την οριστική απάντηση του 29χρονου μπακ της Χετάφε, ενώ έκανε επαφή και με τον έμπειρο Ισπανό πρώην παίκτη του Παναθηναικού που θέλει όμως Σαουδική Αραβία.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!