Άρης: Μπήκε ο Χουάνκαρ, εκτός Μάγιο, Φαμπιάνο, με Λαμία εκτίει ο Βέλεθ

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη βρίσκεται από την Τρίτη (3/9) ο Χουάνκαρ

Άρης: Μπήκε ο Χουάνκαρ, εκτός Μάγιο, Φαμπιάνο, με Λαμία εκτίει ο Βέλεθ

Αλέξης Σαββόπουλος 16:05 - 01.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:34 - 01.10.2024

Στη διάθεση του Μάντζιου ο Ισπανός για το παιχνίδι με τη Λαμία, αμφίβολοι οι άλλοι δυο, δηλώθηκε με Λαμία ο τραυματίας Βέλεθ.

Μια επιστροφή εν όψει Λαμίας μετράει ο Ακης Μάντζιος, δυο αμφίβολους και ένα σίγουρα απόντα. Ο ισπανός που είχε μείνει εκτός του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, λόγω ενός χτυπήματος στην προπόνηση, προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε στη διάθεση του έλληνα τεχνικού. Αντίθετα ο Βέλεθ που αποχώρησε με πρόβλημα στον προσαγωγό στο ντέρμπι και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, έκανε θεραπεία και αφού ούτως ή άλλως έχει συμπληρώσει και τρεις κίτρινες αποφασίστηκε να δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα του Σαββάτου.

Εκτός προπόνησης παραμένουν επίσης οι Ούγκο Μάγιο και Φαμπιάνο Λέισμαν που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και παραμένουν αμφίβολοι. Με δεδομένο μάλιστα ότι μετά την Λαμία, ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος, δεν αποκλείεται ο Μάντζιος να μην ρισκάρει τη συμμετοχή τους.

Στη σημερινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο το πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις συναρμογής, passing game, παιχνίδι κατοχής μπάλας και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων.

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).