Άρης: Ναυάγιο με Σισέ - Πάει για άλλο στόπερ!
i

Σισέ©intime

Άρης: Ναυάγιο με Σισέ - Πάει για άλλο στόπερ!

Αλέξης Σαββόπουλος 10:46 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:58 - 31.07.2024

Άρης και παίκτης δεν τα βρήκαν σε όλους τους οικονομικούς όρους και έτσι οι κιτρινόμαυροι δεν προχωρούν στην απόκτησή του και βγαίνουν στην αγορά για άλλο κεντρικό αμυντικό.

Σισέ… άκυρο. Ο Αρης δεν θα προχωρήσει τελικά στην ενεργοποίηση της προφορικής συμφωνίας που υπήρχε με τον Πάπε Αμπού Σισέ, παρότι αυτός από προχθές το βράδυ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και πέρασε από τον καθιερωμένο ιατρικό, εργομετρικό και αιματολογικό έλεγχο. Ο λόγος σύμφωνα με όσα διαρρέονται από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ είναι η ασυμφωνία σε κάποιους από τους όρους της συμφωνίας. Θυμίζουμε ότι Αρης και Σισέ συζητούσαν για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με απολαβές μάλιστα ετησίως που θα ξεπερνούσαν το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, αλλά ούτως ή άλλως οι άνθρωποι του Άρη ήταν ήδη αρκετά υποψιασμένοι από την ακύρωση της συμφωνίας που είχε κάνει ο παίκτης και με την ΑΕΚ. Το θέμα είναι ότι ο Αρης είναι υποχρεωμένος να βγει και πάλι στην αγορά ώστε να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του Φαμπιάνο μετά το ναυάγιο με τον Σισέ. Το καλό βέβαια είναι ότι όλο αυτό το διάστημα είχε γίνει μια αρκετά μεγάλη προεργασία, οπότε υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις που θα βγουν ξανά από το συρτάρι.

Άρης: Προσέχει για να… έχει με Σισέ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:15 - 30.07.2024

Άρης: Προσέχει για να… έχει με Σισέ

Οι κιτρινόμαυροι κοιτάζουν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στις εξετάσεις που υποβάλλεται απο το πρωί ο Σενεγαλέζος λόγω του ιατρικού παρελθόντος του παίκτη, πριν ενεργοποιήσουν την προφορική συμφωνία που υπάρχει.