Άρης: Νέα επαφή και κόντρα ρελάνς με Αραούχο

Σέρχιο Αραούχο

i

© Ιntime

Άρης: Νέα επαφή και κόντρα ρελάνς με Αραούχο

Αλέξης Σαββόπουλος 20:02 - 13.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:06 - 13.09.2024

Οι κιτρινόμαυροι προσέγγισαν και πάλι τον 32χρονο επιθετικό, ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να καταλήξουν σε συμφωνία. Ποια είναι τα νέα οικονομικά δεδομένα και πως ο Aργεντινός σχετίζεται με τον Μορόν.

Η φημολογία που αναπτύχθηκε στην Κύπρο για τον Αραούχο και το ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ομόνοια, δεν φαίνεται να πτοεί τον Άρη που εξακολουθεί να έχει τον αργεντινό επιθετικό ως μια από τις βασικές επιλογές για την επίθεση. Καταρχάς δεν επιβεβαιώνεται ότι ο παίκτης βρίσκεται στην Κύπρο. Το αντίθετο μάλιστα, αφού στον Άρη υποστηρίζουν ότι ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ συνεχίζει να βρίσκεται το σπίτι του στα κανάρια νησιά. Όπως και το ότι η κυπριακή ομάδα είναι κοντά στην απόκτησή του.

Μάλιστα οι κιτρινόμαυροι, θέλοντας να τελειώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την τελευταία τους κίνηση με την προσθήκη ενός ακόμη παίκτη στην επίθεση, προχώρησαν σήμερα σε νέα επαφή με τον Αραούχο που φαντάζει αυτή τη στιγμή η πιο συμφέρουσα επιλογή από όλες τις απόψεις. Ειδικά εφόσον φαίνεται ότι έχει ρίξει αρκετό νερό στο κρασί του, όσον αφορά τις οικονομικές του απαιτήσεις, φθάνοντας κοντά σε αυτά που είναι διατεθειμένος να προσφέρει ο Αρης.

Η νέα κίνηση προσέγγισης της ομάδας της Θεσσαλονίκης προς την πλευρά του Αραούχο, έχει να κάνει και με το γεγονός, ότι οι άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται από τη λίστα των ελεύθερων είναι πολύ μακριά από τα χρήματα που θέλει να δώσει ο Αρης, για ένα παίκτη που θα έρχεται πίσω από τον Μορόν. Παρότι πρόκειται για παίκτες από το πάνω ράφι, το κασέ τους αγγίζει το 1εκ και στην καλύτερη περίπτωση τις 800.000 ευρώ, τη στιγμή που ο Αραούχο μπορεί στο τέλος να κλείσει περίπου με τα μισά.

Ένας ακόμη λόγος που λειτουργεί υπέρ του Αραούχο, είναι η επιθυμία του Άρη, τα χρήματα που θα γλιτώσει να τα δώσει στον Μορόν με τον οποίο έχουν φουντώσει οι επαφές για το νέο συμβόλαιο.