Αρης: Νέο πρόβλημα ο Τζούρασεκ
i

@intime

Αρης: Νέο πρόβλημα ο Τζούρασεκ

Αλέξης Σαββόπουλος 17:36 - 13.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:29 - 29.05.2024

Με πρόβλημα στο πόδι, νοκ άουτ απο την αναμέτρηση στη Λαμία τέθηκε και ο Κροάτης μαζί με τους επίσης αποντες Μπράμπετς, Ζουλ και Βέλεθ.

Με μια ακόμη απουσία της τελευταίας στιγμής ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία ο Αρης. Το νέο πρόβλημα ακούει στο όνομα Νέβεν Τζούρασεκ που λόγω ενός χτυπήματος στο πόδι έμεινε εκτός προπόνησης και πιθανότατα θα μείνει και εκτός αποστολής, στερώντας απο τον Μάντζιο, μια ακόμη επιλογή στον άξονα της μεσαίας γραμμής με δεδομένο ότι απουσιάζει και ο τιμωρημένος Ζουλ. Εκτός των δυο παραπάνω απουσιών, για παιχνίδι με τη Λαμία ο Μάντζιος δεν υπολογίζει στον επίσης τιμωρημένο Μπράμπετς αλλά και στον τραυματία Βέλεθ.

Αυτό δημιουργεί ένα ενδιαφέρον όσον αφορά το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών στο παιχνίδι με τη Λαμία και κυρίως αν ο Μάντζιος πλην του Ρόουζ θα χρησιμοποιήσει τον Φαμπιάνο ή πάει σε μια λύση ανάγκης τύπου Φατόρε.

Σήμερα, Δευτέρα, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων).