Αρης: Νοκ άουτ ο Φαμπιάνο με Ολυμπιακό
i

@intime

Αρης: Νοκ άουτ ο Φαμπιάνο με Ολυμπιακό

Αλέξης Σαββόπουλος 15:34 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:34 - 18.09.2024

Εκτός μάχης με μυικό πρόβλημα ο βραζιλιάνος που τρέχει να προλάβει την Τούμπα. Πήρε κομμάτια της προπόνησης ο Μάγιο.

Αντιμέτωπος με ένα ακόμη σημαντικό πρόβλημα είναι ο Ακης Μάντζιος εν όψει του σημαντικού αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Φαμπιάνο που αποχώρησε λίγο πριν από το φινάλε του αγώνα με τον ΟΦΗ με ενοχλήσεις στο δικέφαλο, παραμένει εκτός προπόνησης (θεραπεία) με μυικό πρόβλημα που τον θέτει αυτομάτως νοκ άουτ από τον αγώνα του Σαββάτου. Μάλιστα ο βραζιλιάνος που δεν έκανε φέτος προετοιμασία λόγω του ότι ανανέωσε το συμβόλαιό του στα μέσα Αυγούστου, λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα, είναι αμφίβολος και για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για το οποίο θα κάνει αγώνα δρόμου.

Η απουσία του Φαμπιάνο απο τον σαββατιάτικο αγώνα θέτει αυτόματα σε δεύτερη μοίρα την όποια σκέψη μπορεί να υπήρχε για αντικατάσταση του Μπράμπετς. Πλέον το ερώτημα που τίθεται είναι ποιος θα παίξει δίπλα στον Τσέχο, με τον Βέλεθ να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Αντίθετα λιγο πιο ευχάριστα ήταν τα νέα απο το μέτωπο του Ούγκο Μάγιο. Ο Ισπανός έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης, ανεβάζοντας ρυθμούς και αν αύριο καταφέρει να προπονηθεί κανονικά, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Μάντζιου.

Άρης: Κέρδισε σε ποιότητα και κατοχή μπάλας… έχασε σε άμυνες
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:50 - 17.09.2024

Άρης: Κέρδισε σε ποιότητα και κατοχή μπάλας… έχασε σε άμυνες

Η μετάβαση σε ένα καινούργιο αγωνιστικό μοντέλο, δίχως καθαρόαιμο εξάρι, προσαρμοσμένο στα χαρακτηριστικά των δυο χαφ που αποκτήθηκαν (Μόντσου, Σιφουέντες), του έχει ανεβάσει τα επίπεδα της κατοχής αλλά τον έχει κάνει ευάλωτο ανασταλτικά.