Άρης: Νταρίντα ή Ζουλ ή και οι δυο μαζί;
i

Νταρίντα@intime

Άρης: Νταρίντα ή Ζουλ ή και οι δυο μαζί;

Αλέξης Σαββόπουλος 10:11 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:27 - 15.09.2024

Η μια σίγουρη αλλαγή στο δεξί άκρο και το ερωτηματικό που προκαλεί στη μορφή που θα έχει η μεσαία γραμμή το ποσοστό ετοιμότητας του Μόντσου.

Ο Άκης Μάντζιος έχει να διαχειριστεί συγκεκριμένες απουσίες που επηρεάζουν και τη μορφή που θα έχει η ενδεκάδα του αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ. Ειδικά αυτή του Μόντσου Ροντρίγκεθ του χαλάει τα σχέδια γιατί με τον Ισπανό δίπλα σε Σιφουέντες και Μάνου Γκαρθία είχε βρει μια αξιόπιστη τριάδα, για τέτοιου είδους παιχνίδια. Ο Μόντσου είναι μεν στην αποστολή αλλά το γεγονός ότι έχασε αρκετές προπονήσεις, είναι πιθανό να οδηγήσει τον πριπονητή του Αρη στην απόφαση να τον αφήσει εκτός βασικού σχήματος, αφού πάγια τακτική του είναι, οι ποδοσφαιριστές που προέρχονται απο τραυματισμό, να συμπληρώνουν μια πλήρη εβδομάδα προπονήσεων με την ομάδα, κάτι που δεν συνέβη με τον 25χρονο.

Σε αυτό το πολύ πιθανό σενάριο που θα αλλάξει τη μορφή της τριάδας στη μεσαία γραμμή, για πρώτη φορά στη σεζόν, τίθεται το ερώτημα ποιος θα πάρει τη θέση του Ισπανού. Οι επιλογές είνα δυο. Νταρίντα ή Ζουλ. Ο Τσέχος φαντάζει ο επικρατέστερος, έχοντας πάρει χρόνο συμμετοχής στα δυο απο τα τρία προηγούμενα παιχνίδια, ενώ το 15νθήμερο της διακοπής του έδωσε την ευκαιρία να καλύψει το χαμένο έδαφος του τραυματισμού του στην προετοιμασία. Από την άλλη και ο Ζουλ έχει τις- λιγότερες σαφώς- πιθανότητές του σε περίπτωση που ο έλληνας τεχνικός αποφασίσει να παρατάξει την ομάδα του με διαφορετική προσέγγιση σε σχεση με τα εκτός έδρας παιχνίδια με Ατρόμητο και Πανσερραϊκό.

Η σίγουρη πάντως αλλαγή αφορά το δεξί άκρο της άμυνας, με τον Μοντόγια να παίρνει τη θέση του τραυματία Ούγκο Μάγιο και με τους Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Φρίντεκ να συμπληρώνουν την τετράδα μπροστά από τον Χουλιάν Κουέστα. Δύσκολα θα δούμε αλλαγή και στην επίθεση με τους Ντιαντί-Σίστο, αριστερά και δεξιά και τον Λόρεν Μορόν στην κορυφή της επίθεσης.

Άρης: Από τον Κόκε… στον Μόντσου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:32 - 03.08.2024

Άρης: Από τον Κόκε… στον Μόντσου

Γιατί ο Ισπανός κεντρικός χαφ θα γίνει ο σύγχρονος Μίδας του Άρη αλλά και η ακριβότερη μεταγραφής της ιστορίας του club, ξεπερνώντας τον εμβληματικό Σέρχιο Κόκε αλλά και τον επίσης συμπατριώτης του Μάνου Γκαρθία.