Άρης: Ο άνθρωπος πίσω από τον Κλέιτον Ντιαντί
i

Ντιαντί©intime

Άρης: Ο άνθρωπος πίσω από τον Κλέιτον Ντιαντί

Αλέξης Σαββόπουλος 09:29 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:29 - 27.08.2024

Ποιος είναι ο Άραβας ατζέντης που έφερε τον 18χρονο Σενεγαλέζο και έχει συμμετοχή και σε άλλα μεταγραφικά ντιλ των κιτρινόμαυρων.

Το άστρο του Κλέιτον Ντιαντί έλαμψε στις Σέρρες και επισκίασε ακόμη και την πρώτη νίκη του Άρη στη σεζόν. Ήδη από χθες άπαντες κάνουν λόγο για… κελεπούρι που βρήκε ο Αρης στο πρόσωπο του 18χρονου Σενεγαλέζου διεθνή παίκτη, αφού έχει όλο το πακέτο να εξελιχθεί σε λίρα εκατό και μελλοντικά να αποσβέσει το 1 εκατ. που θα κοστίσει συνολικά η απόκτησή του. Πως όμως βρέθηκε στον Άρη αυτός ο 18χρονος πιτσιρικάς; Ποιος είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τον ερχομό στα μέρη μας; Το Sportal έχει το ρεπορτάζ.

Οι κινέζοι δεν λένε τυχαία ότι μια φωτογραφία ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. Μια προσεκτική παρατήρηση της φωτογραφίας από τις υπογραφές του Κλέιτον Ντιαντί, και λίγο…ψάξιμο, ενώνει τις γραμμές και ξετυλίγει το κουβάρι του ανθρώπου που κρύβεται πίσω από την μεταγραφή του Ντιαντί αλλά και όχι μόνο.

Πρόκειται για τον Φαράντ Αλγκάρνι Σαρίχ, ατζέντη απο τη Σαουδική Αραβία που εργάζεται στο μανατζερικό γραφείο 11 Management που έχει έδρα τη Μάλαγα και τα ρεπορτάζ παλιότερα τον ήθελαν να είναι μεταξύ των ανθρώπων που είχαν εμπλοκή στην αγορά της Μάλαγα από trust αραβικών συμφερόντων. Η συγκεκριμένη εταιρία έχει στο δυναμικό της ποδοσφαιριστές όπως οι Εν Νεσίρι, Μπόνο και Άλμπορνοζ καθώς και τον Νόα Σούντμπεργκ, τον Σουηδό στόπερ που ενδιέφερε τον Άρη και τελικά κατέληξε στη Σίβασπορ με τον ίδιο να έχει συμμετοχή.

Ο Σαρίχ ήταν αυτός που τον πρότεινε στον Άρη ενώ γενικά τους τελευταίους μήνες έχει αναπτύξει μια πιο στενή σχέση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με την οποία ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή μέσω ανθρώπου που ήταν παλιότερα στέλεχος της ΠΑΕ, συνδέεται στενά με τον Θόδωρο Καρυπίδη και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ως διαμεσολαβητής.

Είναι άλλωστε αυτός που λόγω των σχέσεων με την αγορά της Σαουδικής Αραβίας και των γνωριμιών εκεί, έχει εμπλοκή και στα κατά καιρούς σενάρια για ενδιαφέρον ομάδων από τη Saudi Pro League για τον Μορόν ενώ ασχολείται ενεργά και 1-2 ακόμη περιπτώσεις παικτών που ενδιέφεραν και εξακολουθούν να ενδιαφέρουν τους κιτρινόμαυρους όπως του σέντερ φορ.