Άρης: Ο αποκλεισμός - μήνυμα στον Ζουλ!
i

Ζουλ@intime

Άρης: Ο αποκλεισμός - μήνυμα στον Ζουλ!

Αλέξης Σαββόπουλος 15:55 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:52 - 08.10.2024

Η ελεύθερη πτώση του Καμερουνέζου από τον τελικό και μετά και τα διαδοχικά καμπανάκια αφύπνισης με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό του στο ματς με τη Λαμία.

Από τον χαμένο τελικό του κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό που σημαδεύτηκε από την αποβολή του, η πορεία του Ζαν Ζουλ μοιάζει σαν σε ελεύθερη πτώση. Έκτοτε σου δίνει την εντύπωση ότι δεν έχει καταφέρει να συνέλθει ποτέ. Και είναι κάτι που φαίνεται και στις προπονήσεις αλλά και στην εν γένει εικόνα του. Η εμφάνισή του στο ματς κυπέλου με τον Εθνικό, το μοναδικό που αγωνίστηκε βασικός φέτος, ήταν αποκαρδιωτική, οδηγώντας τον Μάντζιο στην απόφαση να τον αντικαταστήσει στο ημίχρονο.

Ακολούθησαν έντονες συστάσεις για την ευκαιρία που ουσιαστικά… πέταξε στα σκουπίδια, χωρίς όμως όπως φαίνεται αντίκρισμα  με αποτέλεμα ο προπονητής του Άρη να τον αφήσει εκτός αποστολής από τον αγώνα με τη Λαμία. Αποκλεισμός μήνυμα προς τον Καμερουνέζο που ούτως ή άλλως έχει πλέον μπροστά του Μοντσου και Σιφουέντες που έχουν καπαρώσει- απόλυτα δίκαια- τη θέση τους στην ενδεκάδα, κάτι που σημαίνει ότι οι ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν δεν θα είναι πολλές. 

Ο αποκλεισμός του από την αποστολή ήταν ένα ακόμη καμπανάκι από την τεχνική ηγεσία για αφύπνιση. Λογικά από τα τελευταία με την ελπίδα ότι ο 26χρονος μέσος θα συνέλθει αφού ακολουθούν πολλά παιχνίδια και θα χρειαστούν και οι λύσεις από τον πάγκο. Είναι επίσης προφανές ότι από η… διαγωγή του το επόμενο διάστημα θα καθορίσει και την απόφαση του club  εν όψει των ανακατατάξεων στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.