Άρης: Ο Φαμπιάνο… φέρνει αριστεροπόδαρο στόπερ
i

@intime

Άρης: Ο Φαμπιάνο… φέρνει αριστεροπόδαρο στόπερ

Πως η απόφαση τον Βραζιλιάνου να περιμένει την πρόταση της Αλ Χαλιζ, οδηγεί τον Άρη στην αναζήτηση στόπερ με αριστερό πόδι και τι θα σημαίνει αυτό για τον Μπράμπετς.

Το διαφαινόμενο ναυάγιο με τον Φαμπιάνο που περιμένει την πρόταση της Αλ Χαλιζ και δεν έχει απαντήσει στην τελευταία πρόταση του Άρη για συμβόλαιο 2+1 ετών,, θα σηματοδοτήσει και μια αναπροσαρμογή του σχεδιασμού που αφορά την τετράδα των κεντρικών αμυντικών. Αν παρέμενε ο Βραζιλιάνας, και μαζι απαράλλακτη και η τετράδα των στόπερ, δεν θα άλλαζε κάτι. 

Τώρα που οι κιτρινόμαυροι είναι υποχρεωμένοι να βγουν στην αγορά πιο έντονα αναζητώντας τον αντικαταστάτη του Φαμπιάνο, η αναζήτηση θα επικεντρωθεί (ήδη συμβαίνει) στην απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου στόπερ που λείπει από το ρόστερ. Με την απόκτηση του, αυτομάτως θα μετατοπιστεί στη θέση του δεξιού στόπερ ο Γιακούμπ Μπράμπετς που πέρυσι αγωνίστηκε κατά κύριο λόγο ως αριστερός στόπερ.

Στόχος είναι δηλαδή να αγωνιστει στη φυσική του θέση ο Τσέχος, αφού το καλό του πόδι είναι το δεξί και η απελευθέρωση του να τον βοηθήσει να βελτιώσει την μέτρια εικόνα που είχε στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν παίζοντας ως αριστερός στόπερ.Βέβαια η αναζήτηση αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού δεν είναι μια εύκολη υπόθεση αφού οι καλοί είναι και ακριβοί και δυσεύρετοι, αλλά στον Άρη θεωρούν ότι σύντομα η αναζήτηση θα αποφέρει καρπούς.