Αρης: Ο κρίσιμος Ιούλιος του Μορόν

Μορόν

i

©intime

Αρης: Ο κρίσιμος Ιούλιος του Μορόν

Αλέξης Σαββόπουλος 10:27 - 28.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:34 - 28.06.2024

Την επόμενη εβδομάδα ανοίγει η αγορά σε Σαουδική Αραβία και Κατάρ που αποτελούν πιθανοί προορισμοί του Ισπανού επιθετικού. Ποια τα δεδομένα και ποια τα οικονομικά θέλω του Άρη σε μια ενδεχόμενη παραχώρηση του πρώτου σκόρερ της λίγκας.

Ο Λόρεν Μορόν θα είναι όπως όλα δείχνουν κανονικά στην προετοιμασία του Άρη που αρχίζει την επόμενη εβδομάδα, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα την ολοκληρώσει κιόλας. Για τον Ισπανό πρώτο σκόρερ της περσινής Σούπερ Λιγκ, ο Ιούλιος με τον οποίο ξεκινάει η επόμενη εβδομάδα, θα είναι πιθανότατα ο πιο κρίσιμος μήνας όσον αφορά το ενδεχόμενο παραχώρησής του. Κι αυτό γιατί μετά την ολοκλήρωση του Ραμαζανίου σε Κατάρ και Σαουδική Αραβία στις 4 Ιουλίου, ουσιαστικά θα ανοίξει η συγκεκριμένη αγορά στην οποία ποντάρει ιδιαίτερα ο παίκτης για να βρει ένα καλό συμβόλαιο και φυσικά ο Άρης για να έχει οικονομικό αντίκρισμα μια πιθανή μεταγραφή του.

Ο Μορόν έχει ως πρώτη προτεραιότητα να βρει ένα συμβόλαιο σε χώρες όπως το Κατάρ, η Σαουδική Αραβία αφού θεωρεί ότι αυτά τα πρωταθλήματα, θα κάλυπταν πιο εύκολα τα οικονομικά του θέλω. Ήδη το όνομά του είναι γνωστό στους ανθρώπους που κινούν τα νήματα στις χώρες αυτές και όπως αφήνουν να εννοηθεί, είναι πολύ πιθανό μέσα στον επόμενο μήνα να προκύψει επίσημη πρόταση. Ο Άρης έχει ξεκαθαρίσει ότι μια ρεαλιστική τιμή για τον Μορόν που θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή βάση συζήτησης είναι τα 7-8 εκ ευρώ για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος. Για αυτό και έχει απορρίψει τις όποιες κρούσεις έχουν γίνει από Ισπανία και Τουρκία για τον παίκτη, αλλά δεν ξεπερνούν τα 3εκ ευρώ. Καθίσταται σαφές στην παρούσα φάση, ότι ο Άρης, δύσκολα θα συναινούσε σε παραχώρηση του καλύτερου παίκτη του με ποσό λιγότερο των 5εκ ευρώ και μένει να φανεί το επόμενο διάστημα, πόσο ώριμο είναι το- φιλολογικό αυτή τη στιγμή- ενδιαφέρον που υπάρχει για τον 30χρονο επιθετικό.