Άρης: Ο Μάγιο και η ελαφρά διαφοροποίηση του πλάνου
i

Μοντόγια@intime

Άρης: Ο Μάγιο και η ελαφρά διαφοροποίηση του πλάνου

Αλέξης Σαββόπουλος 14:17 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:17 - 29.09.2024

Η απουσία του Ισπανού μπακ βάζει στην ενδεκάδα του ντέρμπι τον Μοντόγια. Δύσκολα να υπάρξει άλλη αλλαγή.

Ο Μάντζιος περίμενε μέχρι και την τελευταία προπόνηση πριν από το ντέρμπι της Τούμπας τον Μάγιο αλλά τελικά αυτός δεν τα κατάφερε. Ο Έλληνας τεχνικος πόνταρε πολλά στην εμπειρία, την προσωπικότητα αλλά και στην καλή εμφάνιση που έκανε ο πρώην αρχηγός της Θέλτα κόντρα στον Ολυμπιακό και δεν ήθελε να… χαλάσει την πετυχημένη συνταγή.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν το αρχικό σχήμα θα έχει μια σίγουρη και αναγκαστική αλλαγή αφού η απουσία του Μάγιο, ανοίγει την πόρτα της ενδεκάδας στον Μοντόγια. Ο συμπατριώτης του Μάγιο, έπαιξε και στο κύπελλο μεσοβδόμαδα αλλά η προηγούμενη εμφάνιση του με τον ΟΦΗ ήταν κακή. Του δίνεται λοιπόν μια ευκαιρία σήμερα… να εξιλεωθεί. Στα συν του Ισπανού το ότι γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες των ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μάρτιν Μοντόγια θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και η μοναδική διαφοροποίηση στην αρχική ενδεκάδα. Στη άμυνα Βέλεθ, Μπράμπετς και Φρίντεκ θα είναι οι υπόλοιποι με τον Χουλιάν Κουέστα στο τέρμα.

Δύσκολα θα αλλάξει κάτι και στο άξονα της μεσαίας γραμμής με τους Μόντσου-Σιφουέντες κρι Μάνου Γκαρθία λίγο πιο μπροστά. Στην επίθεση τέλος, Ντιαντί-Σίστο θα είναι στις πλευρες και ο Μορόν στην κορυφή.