Ο Μάγιο πήρε θέση για τη σεξουαλική παρενόχληση στην Ισπανία: «Αρνούμαι τα πάντα» (vid)

Ούγκο Μάγιο

i

©Intime

Ο Μάγιο πήρε θέση για τη σεξουαλική παρενόχληση στην Ισπανία: «Αρνούμαι τα πάντα» (vid)

Κώστας Τόπας 15:50 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:53 - 12.09.2024

Ο Ούγκο Μάγιο πήρε θέση για την απόφαση της ισπανικής δικαιοσύνης που τον έκρινε ένοχο για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο προϊστάμενος του Ποινικού Δικαστηρίου της Μπαρτσελόνα κήρυξε ένοχο τον πρώην παίκτη της Θέλτα και νυν παίκτη του Άρη, Ούγκο Μάγιο, για σεξουαλική κακοποίηση κατά της γυναίκας που εργαζόταν ως μασκότ της ομάδας, Εσπανιόλ. Ενα επεισόδιο που είχε μεγάλη αναταραχή στα Μέσα ενημέρωσης στην εποχή του.

Η κακοποίηση σημειώθηκε στις 24 Απριλίου 2019 στο γήπεδο της Εσπανιόλ, όταν πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Ούγκο Μάγιο, ο οποίος ήταν αρχηγός της Θέλτα τότε, έφτασε εκεί που ήταν η μασκότ και άγγιξε το στήθος της.

Για όλα αυτά πήρε θέση ο παίκτης του Άρη, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, διαψεύδοντας τα όσα συνέβησαν.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Μάγιο:

Αφού έλαβα την κοινοποίηση της ποινής του Κακουργιοδικείου Νο 19 της Βαρκελώνης, που με καταδικάζει, θα ήθελα να επικοινωνήσω:

1. Συνεχίζω να αρνούμαι κατάφωρα τα γεγονότα που μου αποδίδονται στην προαναφερθείσα πρόταση και να επικοινωνώ με την πλήρη διαφωνία μου με την επιχειρηματολογία της.

2. - Ως εκ τούτου, και μόλις ολοκληρωθεί η ανάλυση αυτού του ψηφίσματος, θα προχωρήσει η κατάλληλη έκκληση προς το επαρχιακό κοινό της Βαρκελώνης.

3. - Πριν εμφανιστούν οι πληροφορίες, θέλω να τονίσω ότι τέτοια φράση εισπράττει ότι ο τόνος μου στη διακήρυξη ήταν σταθερός και απουσιάζει από κάθε αντίφαση, στην οποία αναγνώρισα ότι, στο τέλος των χαιρετισμών και γυρνάω για να κατευθυνθώ προς το κέντρο του πεδίου, το χέρι μου θα μπορούσε να αγγίξει τη μέση του παπαγάλου, αρνούμενος απολύτως ότι έχει συμβεί ένα άγγιγμα στο στήθος του παπαγάλου.

4. - Για να επικοινωνήσω επιτέλους ότι θα εξαντλήσω όλες τις περιπτώσεις που είναι απαραίτητες για να υπερασπιστώ την αθωότητά μου σε σχέση με γεγονότα για τα οποία αρνούμαι απολύτως οποιαδήποτε άδεια.