Άρης: Ο Οντουμπάτζο κρίνει αν θα αποκτηθεί δεξιός μπακ
i

@intime

Άρης: Ο Οντουμπάτζο κρίνει αν θα αποκτηθεί δεξιός μπακ

Αλέξης Σαββόπουλος 13:49 - 23.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:49 - 23.06.2024

Οι κιτρινόμαυροι είναι έτοιμοι στο ενδεχόμενο παραχώρησης του άγγλου μπακ και έχουν ήδη… κυκλώσει δυο αξιόλογες περιπτώσεις.

Ο Αρης έχει οριοθετήσει εδώ και καιρό τους φετινούς μεταγραφικούς του στόχους, τουλάχιστον όσον αφορά τις θέσεις που χρήζουν ενίσχυσης. Τερματοφύλακας, αριστερός μπακ, αμυντικό χαφ, δυο οκτάρια, δυο σίγουρα winger, επιτελικός μέσος είναι βασικές προτεραιότητες και έχουν ήδη εντοπιστει και στόχοι με κάποιους εκ των οποίων έχουν ξεκινήσει και διαπραγματεύσεις.

Εκτός από τις παραπάνω θέσεις, υπάρχουν και 1-2 ακόμη στις οποίες η ενίσχυση είναι με αστερίσκο και εξαρτώνται από το τι μέλει γενέσθαι με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Η κλασσική περίπτωση του Μορόν αλλά και του Οντουμπάτζο που επίσης είναι πιθανό να μπει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. Ο άγγλος μπακ με καταγωγή απο τη Νιγηρία, μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον Αρη και η ομάδα της Θεσσαλονίκης, δεν δείχνει να επιθυμεί να μπει σε συζητήσεις για να του το ανανεώσει και από τη στιγμή του χρόνου μένει ελεύθερος, δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, εφόσον υπάρξει πρόταση. Η ΑΕΚ και ο Αλμέιδα προσωπικά έχουν εκφραστεί θετικά για την αξία του παίκτη, το θέμα είχε συζητηθεί με την προηγούμενη ιδιοκτησία και μένει να φανεί τις επόμενες μέρες, αν παραμένει η θετική εισήγηση του Αλμέιδα για την απόκτησή του.

Πάντως ο Αρης έχει πάρει ήδη τα μέτρα του στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Οντουμπάτζο και έχει… χτενίσει την αγορά για να είναι έτοιμος να βρει τον αντικαταστάτη του. Εχει κυκλώσει δυο αξιόλογες περιπτώσεις. Μια που συνιστά και προπτική λόγω ηλικίας (τον 22χρονο Νέιθαν της Σάντος που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Φαμαλικάο) και έναν πιο έμπειρο και… φτασμένο δεξιό μπακ, με καλό βιογραφικό.

Δεν πρόκειται όμως να προχωρήσει κάποια από τις περιπτώσεις, αν δεν ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Οντουμπάτζο.