«Πρόταση της Κάντιθ για Μορόν ύψους 2 εκατ, θέλει 5 εκατ. ευρώ ο Άρης»

Μορόν

i

© Intime

«Πρόταση της Κάντιθ για Μορόν ύψους 2 εκατ, θέλει 5 εκατ. ευρώ ο Άρης»

Αλέξης Σαββόπουλος 18:06 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:24 - 05.06.2024

Νέα δημοσιεύματα στην Ισπανία κάνουν λόγο για προσφορά της Κάντιθ ύψους 2 εκατ. ευρώ, αλλά παραδέχονται ότι ο Αρης δεν συζητάει για τον 30χρονο επιθετικό με λιγότερα από 5 εκατ.

Καθημερινό φαινόμενο είναι πλέον τα δημοσιεύματα στην Ισπανία που αφορούν τον Λόρεν Μορόν και την επόμενη μέρα του 30χρονου επιθετικού μετά την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε με την φανέλα του Άρη.

Αυτή τη φορά τα ρεπορτάζ, κάνουν λόγο για κατάθεση επίσημης πρότασης από την Κάντιθ ύψους 2 εκατ. ευρώ, με τους Ισπανούς να ισχυρίζονται πως οι οικονομικές απαιτήσεις των Κιτρινόμαυρων είναι στα 4 με 5 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα elgoldigital.com: «Ο Άρης θέλει 5 εκατομμύρια για τον Λόρεν Μορόν, αλλά η Κάντιθ προσφέρει μόνο 2 εκατ. ευρώ.

Αυτή τη στιγμή ο επιθετικός από τη Μάλαγα έχει τιμή εκκίνησης 3 εκατ. ευρώ και συμβόλαιο μέχρι το 2025. Επειδή όμως μιλάμε για τον νυν σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα, η αρχική του τιμή ορίζεται στα 5 εκατ. Ακόμα κι έτσι, η πρώτη προσφορά της Κάντιθ είναι 2 εκατομμύρια ευρώ. Οι πιθανότητες να αποδεχθεί την πρόταση ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης είναι ελάχιστες» παραδέχονται στο τέλος και προσθέτουν ότι:

«Ο τεχνικός διευθυντής της Κάντιθ, Ενρίκε Ορτίθ ξέρει ότι ο Λόρεν Μορόν θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία και γι' αυτό δεν προσφέρθηκαν για περισσότερα χρήματα. Αυτό που σκοπεύει ο αθλητικός διευθυντής της Κάντιθ, είναι ο ίδιος ο επιθετικός να πιέσει για την αποχώρησή του με αυτό το ποσό, και ακόμη περισσότερο εάν έχει μόνο ένα χρόνο στο συμβόλαιό του. Όμως, όπως είπαμε και πριν, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι πραγματικά θέλει ο επιθετικός της Μαρμπέγια».

Αναφέρουν επίσης ότι ο Άρης σκοπεύει να προσφέρει ένα καλύτερο συμβόλαιο, κάτι που προσώρας δεν ισχύει: «Αυτό που θα συμβεί τις επόμενες μέρες είναι ότι ο ελληνικός σύλλογος θα του προσφέρει ανανέωση συμβολαίου με καλύτερες προϋποθέσεις για να τον πείσει να μείνει».