Αρης: Οι Ισπανοί στέλνουν τον Τζόναθαν Σίλβα στον Αρη

Φωτ. IMAGO

Αρης: Οι Ισπανοί στέλνουν τον Τζόναθαν Σίλβα στον Αρη

Η γνωστή ισπανική εφημερίδα “ AS” θεωρεί ότι είναι θέμα ωρών η μετακίνηση του 30χρονου αριστερού μπακ της Χετάφε, που υπήρξε ο βασικός στόχος απο το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Θέμα ωρών θεωρούν στην Ισπανία την μετακόμιση του Τζόναθαν Σίλβα στον Αρη. Πιο συγκεκριμένα η γνωστή και έγκυρη η ισπανική εφημερίδα “AS” αναφέρει ότι το θέμα θα κλείσει τις επόμενες ώρες και ο αριστερός μπακ της Χετάφε θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει ότι: “Ο Τζόναθαν Σίλβα δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μπορδαλάς και βρίσκεται στην αγορά από τον Ιούνιο. Ο παίκτης ήθελε να μείνει στην Ισπανία, αλλά θα κατευθυνθεί στην Ελλάδα για να ενταχθεί στον Άρη Θεσσαλονίκης και η υπόθεση μπορεί να κλείσει άμεσα. Ο παίκτης ζήτησε χρόνο από τον σύλλογο, αφού επιθυμία του ήταν να μείνει στην Ισπανία. Οι προσφορές εντός των συνόρων δεν έφτασαν ποτέ και αυτό τον οδήγησε να δεχτεί την πρόταση του  Άρη Θεσσαλονίκης. Η Ελλάδα θα είναι ο προορισμός του και η υπόθεση θα κλείσει τις επόμενες ώρες”.

Ο Τζόναθαν Σίλβα υπήρξε ο βασικός στόχος του Αρη- που συνεχίζει να ψάχνει για ακόμη ένα παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας- για τη θέση του αριστερού μπακ από την αρχή του καλοκαιριού, υπήρξε συμφωνία με την Χετάφε αλλά ήταν αρνητικός ο ίδιος θέλοντας να εξαντλήσει τα περιθώρια να βρει ομάδα στην Ισπανία. Προφανώς αυτό δεν συνέβη και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας.

Ο αργεντινός που διαθέτει ιταλικό διαβατήρο, αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στην Αλμπαθέτε, στην οποία έπαιξε 29 παιχνίδια στη Β' κατηγορία και σημείωσε τρία γκολ. Η Χετάφε τον αγόρασε τη σεζόν 2021-22 έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ από τη Λεγανές. Εκείνη τη σεζόν έπαιξε μόνο 11 παιχνίδια. Έκτοτε, η Γρανάδα και η Αλμπαθέτε ήταν ο προορισμός του ως δανεικός. Εχει αγωνιστεί σε Εστουντιάντες και Μπόκα στην πατρίδα αλλά και στις Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Ρόμα στην Ευρώπη.