Super 3: «Τους χαλάμε τη γιορτή - Η κατάσταση εύνοιας θα συνεχιστεί για συγκεκριμένες αδελφικές ομάδες»

Super 3

i

© Intime

Super 3: «Τους χαλάμε τη γιορτή - Η κατάσταση εύνοιας θα συνεχιστεί για συγκεκριμένες αδελφικές ομάδες»

Sportal newsroom 17:40 - 20.08.2024

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη πήραν θέση για την τιμωρία της έδρας κι όχι μόνο.

Η ΔΕΑΒ ανακοίνωσε την πρώτη τιμωρία έδρας για την τρέχουσα σεζόν. Η επιτροπή εξάντλησε την... αυστηρότητά της κι επέβαλε ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στην ΠΑΕ Άρης, επειδή ένας οπαδός της ομάδας έριξε καρεκλάκι εντός του αγωνιστικού χώρου, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.

Αυτή η απόφαση δεν πέρασε απαρατήρητη από τους οργανωμένους οπαδούς των κιτρινόμαυρων, οι οποίοι μέσω ανακοίνωσης πήραν θέση κι έκαναν λόγο για μία «αστεία τιμωρία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Super 3:

«Τραγελαφικά τα όσα είδαμε την πρώτη αγωνιστική με ανύπαρκτα πέναλτι, με τραγικές διαιτησίες, με μια κατάσταση σήψης να επικρατεί ΠΑΛΙ στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η κατάσταση εύνοιας θα συνεχιστεί για συγκεκριμένες αδελφικές ομάδες.

Βλέπετε τους χαλάμε την γιορτή. Αλλάξαν την δομή του πρωταθλήματος με την ελπίδα ότι δεν θα μας βρούνε μπροστά τους, άλλαξαν διοικήσεις σε ομοσπονδίες για να ελέγχουν διαιτητές και σωματεία, ορίζουν τιμωρίες και πρόστιμα κατά το δοκούν.

Αυτή είναι η εξυγίανση και το καλύτερο ποδόσφαιρο που θα μας προσφέρατε? Εποχές 2000? Παράγκες και Κατεστημένα?

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Με μία αστεία πρόφαση, για ένα κάθισμα που βρέθηκε μισή ώρα αφότου τελείωσε ο αγώνας σε χώρο μεταξύ των κερκίδων και του κάγκελων του γηπέδου, ο ΑΡΗΣ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Θεωρούμε τουλάχιστον προκλητική την τιμωρία καθώς οι φίλαθλοι και οπαδοί της ομάδας δεν προκάλεσαν το παραμικρό πρόβλημα, τόσο κατά την είσοδο και παρουσία, όσο και κατά την πορεία στο γήπεδο.

Προφανώς το σώμα ασφαλείας που όρισαν να επιτελεί τον ρόλο του Σερίφη σε μια προσπάθεια επίδειξης ισχύος θα επιβάλει ποινές με το παραμικρό, πολλές φορές χωρίς να υφίσταται σοβαρός λόγος. Σκοπός όλων μας αδέρφια είναι να στηρίξουμε το σύλλογο και να τον προστατέψουμε από όποιον προσπαθεί να τον βλάψει, με δόλο ή εν αγνοία του. Σε κάθε αγώνα στο εξής, εντός η εκτός έδρας, θα υπάρχουν ομάδες περιφρούρησης του συνδέσμου που θα φροντίζουν να αποτραπεί οποιοδήποτε επεισόδιο με κίνδυνο τιμωρίας της ομάδας. Ο καθένας μας φυσικά θα φροντίζει τόσο για τον ευατό του, όπως και για τον διπλανό του προκειμένου να προστατέψουμε την ομάδα μας και τους ευατούς μας.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Μετά από πολλά χρόνια, δίνεται η ευκαιρία στο λαό του ΑΡΗ να παρευρεθεί σε ένα γνώριμο γήπεδο, κοντά στη Θεσσαλονίκη, κοντά σε πολλές πόλεις της Μακεδονίας που σφύζουν από ΑΡΗ. Καλούμε ΟΛΟ το κόσμο να πλημμυρίσει την πόλη των Σερρών από νωρίς, να στηρίξει την τοπική κοινωνία και να γεμίσει με κιτρινόμαυρο στοιχείο το γήπεδο. Με όπλο τη φωνή μας και την τρέλα μας για την ομάδα, θα πάρουμε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Για όσα αδέρφια θέλουν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, μπορούνε από σήμερα έως και την Παρασκευή, καθημερινά μετά τις 19.30, να περάσουν από τον Κεντρικό SUPER 3 ή να επικοινωνήσουν με τους επί τόπους συνδέσμους του SUPER 3 στην επαρχία. Τα στοιχεία που θα χρειαστεί να έχει κάποιος για την αγορά εισιτηρίου είναι ONOMA, ΕΠΩΝΥΜΟ, ΑΜΚΑ, EMAIL.

Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!