Αρης: Οι σίγουρα «φευγάτοι» και τα ερωτηματικά
i

©intime

Αρης: Οι σίγουρα «φευγάτοι» και τα ερωτηματικά

Αλέξης Σαββόπουλος 20:03 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:21 - 29.05.2024

Οι παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και αποχωρούν σίγουρα, τα ερωτηματικά και ο ρόλος που θα πάρει ο Δεληζήσης.

Ο Aρης, επίσημα από σήμερα βρίσκεται σε διακοπές. Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών, θα εγκαταλείψει τη Θεσσαλονίκη, περιμένοντας την ενημέρωση για την έναρξη της προετοιμασίας. Φυσικά από το σύνολο του ρόστερ, υπάρχουν αυτοί που θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν. Σε πρώτη φάση αναφερόμαστε σε αυτούς των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και δεν υπάρχει πρόθεση να ανανεωθούν. Στην κατηγορία αυτή ανήκει ο Λούκας Ρουπ που αναχώρησε χθες οδικώς για τη Γερμανία. Τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και ο Σεΐκ Ντουκουρέ του οποίου επίσης το συμβόλαιο ολοκληρώνεται.

Ο Γιώργος Δεληζήσης έχει ανακοινώσει ότι θα σταματήσει το ποδόσφαιρο και αναμένεται να ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο ρόλος που θα έχει στην ομάδα. Παρελθόν θα αποτελέσει και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που εδώ και καιρό ήταν εκτός πλάνων, ενώ εδώ και μέρες έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί και ο δανεισμός του Μπένετ που επιστρέφει στη Σάντερλαντ.

Ολοκληρώνονται επίσης άλλα δυο συμβόλαια παικτών, των οποίων το μέλλον είναι αβέβαιο. Του Λευτέρη Χουτεσιώτη και του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Με τους δυο παίκτες δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα για ανανέωση και το τοπίο παραμένει θολό αναφορικά με το μέλλον τους στην ομάδα. Πάντως ο Έλληνας τερματοφύλακας, σε ανύποπτο χρόνο στο περιβάλλον του, έχει πει ότι θέλει να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και αυτό ίσως τον οδηγήσει στην αναζήτηση συμβολαίου σε κάποια άλλη ομάδα. Για τον Ανσαριφάρντ, παίζει ρόλο τι θα γίνει με τον Μορόν, αν και η ηλικία του σίγουρα αποτελεί ένα ανασταλτικό παράγοντα για τους ανθρώπους του Άρη.

Τα δυο μεγάλα ερωτηματικά αφορούν τους Φαμπιάνο και Κουέστα, των οποίων επίσης τα συμβόλαια ολοκληρώνονται και είναι οι δυο δύσκολες περιπτώσεις. Αμφότεροι βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις ανανέωσης και το επόμενο διάστημα θα φανούν οι προθέσεις αμφότερων.