Ο «άοσμος» Πάρντο, οι πόντοι που κέρδισε ο Τζούρασεκ και οι δυο νέοι
i

@ Intime

Ο «άοσμος» Πάρντο, οι πόντοι που κέρδισε ο Τζούρασεκ και οι δυο νέοι

Αλέξης Σαββόπουλος 08:44 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 14.08.2024

Οι σκέψεις του Ακη Μάντζιου για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και οι αλλαγές που ετοιμάζει στην ενδεκάδα.

Ο Αρης ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που αίφνης έχει αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη σπουδαιότητα, απο την δεδομένη που πάντοτε έχει. Οι δυο αποτυχίες με Λαμία και Αστέρα Τρίπολης, έχουν φέρει τον Αρη με την πλάτη στον τοίχο και με την ανάγκη να βγάλει αντίδραση, αφού ακολουθεί και το πρώτο ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο Ακης Μάντζιος, από τη δική του πλευρά ετοιμάζει την ομάδα του και φαίνεται ότι θα ποντάρει σε αυτούς που θεωρεί ότι είναι οι πιο έτοιμοι, έχοντας πολλά παράπονα απο αρκετούς παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν στην Τρίπολη. Ένας απο αυτούς είναι ο Πάρντο που πήρε ευκαιρίες απο τον έλληνα τεχνικό, παίζοντας βασικός στα τρία τελευταία παιχνίδια, αλλά η παρουσία του ήταν… αδιάφορη. 

Σε αντίθεση με τον Τζούρασεκ που έδειξε σφυγμό και είναι πολύ πιθανό να πάρει τη θέση του Ισπανού. Με την επιστροφή και του Νταρίντα, η μεσαία γραμμή του Αρη θα έχει μεγαλυτερη ισορροπία και περισσότερα τρεξίματα.

Ο μεγάλος και μόνιμος εδώ που τα λέμε, πονοκέφαλος του Έλληνα τεχνικού είναι η θέση του αριστερού εξτρέμ, από τη στιγμή που δεν έχει αποκτηθεί ακόμη κάποιος ποδοσφαιριστής. Ο Παναγίδης έδειξε επηρεασμένος απο τον τραυματισμό του στην Τρίπολη, αλλά αποτελεί πάντα μια επιλογή. 

Αν δεν χρησιμοποιηθεί ο νεαρός, δεν αποκλείεται ο Μάντζιος να κάνει την έκπληξη με τον Σαβέριο που έδειξε πιο απειλητικός απο τον Μενέντες στο διάστημα που αγωνίστηκε. Είναι πολύ πιθανό δηλαδή ο 24χρονος Ισπανός με καταγωγή απο το Εκουαδόρ να πάρει την ευκαιρία του στο ντέρμπι.

Θεωρείται επίσης δεδομένο ότι Ρόουζ και Φετφατζίδης θα είναι στην αποστολή και ανάλογα με την εξέλιξη ενδέχεται να πάρουν και τα πρώτα τους λεπτά συμμετοχής, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η συμμετοχή στην αποστολή και του Μάνου Γκαρθία.