Αλλάζει ο διαιτητής στο Άρης - Ολυμπιακός!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός - Μαρέσκα

i

©Intime

Αλλάζει ο διαιτητής στο Άρης - Ολυμπιακός!

Sportal newsroom 13:35 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:42 - 18.09.2024

Ο Φάμπιο Μαρέσκα δεν θα διευθύνει τελικά την αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό το Σάββατο (21/09, 20:00).

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League. Στο παιχνίδι που ξεχωρίζει αυτό το Σαββατοκύριακο (21-22/09), αυτό μεταξύ του Άρη και του Ολυμπιακού, η ΚΕΔ όρισε τον Ιταλό ρέφερι, Φάμπιο Μαρέσκα, που δεν ανήκει ούτε στην κατηγορία Elite αλλά ούτε και στην πρώτη κατηγορία. 

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί καθώς η ΚΕΔ αποφάσισε να ορίσει διαφορετικό ρέφερι, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών στο ταξιδιωτικό πρόγραμμά του Μαρέσκα. Επιπλέον, ο Ιταλός ρέφερι έχει οριστεί 4ος διαιτητής στον αυριανό βραδινό αγώνα Champions League, Φέγενορντ - Λεβερκούζεν και για αυτό το λόγο είναι αδύνατο να μεταβεί εγκαίρως στην Θεσαλλονίκη.

Κανονικά, αυτή θα ήταν δεύτερη φορά που ο Μαρέσκα θα βρισκόταν στην Ελλάδα για να διευθύνει αγώνα της Stoiximan Super League, καθώς πέρυσι είχε οριστεί στο επεισοδιακό Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ

Μία κροτίδα και ο τραυματισμός του Χουάνκαρ, αποτέλεσε την αφορμή για τον διαιτητή και τον «πράσινους» να κινηθούν προς τα αποδυτήρια και δύο ώρες μετά ο πρώτος να αποφασίσει την οριστική διακοπή του αγώνα.

Με τα νέα δεδομένα ωστόσο, η ΚΕΔ αναμένεται να ανακοινώσει εντός των επόμενων ωρών τον διαιτητή που θα βρεθεί στο «Βικελίδης» για το Άρης - Ολυμπιακός.