Άρης - Ολυμπιακός: Σκληρό «μπρα ντε φερ» στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Άρης - Ολυμπιακός: Σκληρό «μπρα ντε φερ» στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:50 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 14.08.2024

Άρης και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους το απόγευμα της Κυριακής (21/1, 19:30) τον Ολυμπιακό, για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Άρης υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (21/1, 19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Ολυμπιακό, για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση επί της κατόχου του Κυπέλλου, ΑΕΚ, στα πέναλτι. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από τη νίκη με 2-1 επί του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά και το 4-0 επί του Παναιτωλικού. Ο Άρης βρίσκεται στη 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς. 

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Χουτεσιώτη, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Μανου Γκαρσία, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Μενέντεζ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδη και Παναγίδη.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός καλείται να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό και συνάμα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. 

Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ είχε επικρατήσει εκτός έδρας κόντρα στην Κηφισιά με 3-2. Το συγκεκριμένο παιχνίδι για τους Πειραιώτες αντιμετωπίζεται ως ένας «τελικός», καθώς μπορεί να θέσει σε ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο την 4η θέση. 

Οι πιθανές ενδεκάδες: 

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα (Χουτεσιώτης) - Οντουμπάτζο, Ροζ, Φαμπιάνο, Φεράρι - Ντουκουρέ, Βερστράτε, Νταρίντα - Παναγίδης, Σαβέριο, Μορόν 

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης - Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα - Έσε, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο - Μασούρας, Ποντένσε, Γιόβετιτς