Άρης: Οριστική συμφωνία με Χουάνκαρ- Την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη

Χουάνκαρ

i

Intime

Άρης: Οριστική συμφωνία με Χουάνκαρ- Την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη

Αλέξης Σαββόπουλος 16:34 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:34 - 01.09.2024

Ολοκληρώνεται η απόκτηση του Ισπανού αριστερού μπακ για ένα χρόνο. Ποια είναι η επόμενη μεταγραφική προτεραιότητα των κιτρινόμαυρων.

Παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ο Χουάνκαρ αφού σήμερα ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η συμφωνία είναι για ένα χρόνο και ο 34χρονος παίκτης αναμένεται την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

 Δεδομένου ότι οι κιτρινόμαυροι επιστρέφουν στις προπονήσεις την ίδια μέρα, αυτό σημαίνει ότι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει στο μεγαλύτερο κομμάτι της διακοπής ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος αφού είναι χωρίς προπονήσεις από το τέλος της περασμένης σεζόν.

Μετά την κάλυψη της θέσης στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Άρης ρίχνει το βάρος στο τελευταίο δεκαήμερο των μεταγραφών στην απόκτηση ενός παίκτη που να αγωνίζεται στην επίθεση. Ιδανικά να μπορεί να παίξει και πίσω από τον φορ και γενικά αε όλο το πλάτος της επίθεσης. Οι κιτρινόμαυροι έχουν μια λίστα επιλογών με ποδοσφαιριστές που τώρα που έκλεισε το μεταγραφικό παράθυρο στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, ενδεχομένως να δουν με διαφορετικό μάτι την επιλογή της Ελλάδας.