Άρης: Όσο δεν έρχονται, δεν φεύγουν κιόλας
i

@intime

Άρης: Όσο δεν έρχονται, δεν φεύγουν κιόλας

Αλέξης Σαββόπουλος 14:27 - 30.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:27 - 30.06.2024

Μαζί με το πλάνο ενίσχυσης που επίκειται… σε εκκρεμότητα βρίσκεται και το ζήτημα των αποχωρήσεων των παικτών που δεν υπολογίζονται.

Ένα ακριβώς 24ωρο πριν ο Άρης επιστρέψει ξανά στο γήπεδο για να ξεκινήσει την προετοιμασία για η νέα σεζόν με την 1η συγκέντρωση που είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, παρατηρείται μια στασιμότητα σε όλα τα επίπεδα. Αν και το φετινό καλοκαίρι δεν υπάρχει η πίεση των πρώιμων ευρωπαϊκών αγώνων, είναι αλήθεια ότι ο σχεδιασμός του ρόστερ της επόμενης περιόδου, τρέχει με πολύ αργούς ρυθμούς. Η απουσία ενός τεχνικού διευθυντή στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ, επιφορτισμένου με το αμιγώς αθλητικό κομμάτι και την υλοποίηση του αγωνιστικού σχεδιασμού, αναπόφευκτα φέρνει καθυστερήσεις.

Μαζί φυσικά με τις δυσκολίες που έχουν οι αγορές στις οποίας αναζητά παίκτες ο Άρης (Ισπανία, Αργεντινή), προκύπτει αυτή η στασιμότητα. Η αίσθηση που υπάρχει βέβαια είναι ότι από την νέα εβδομάδα θα αρχίσουν σταδιακά οι πρώτες ανακοινώσεις. Και όσο δεν γίνονται ακόμη προσθήκες δεν εχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και στο θέμα των αποχωρήσεων από το ρόστερ. Των παικτών δηλαδή για τους οποίους ο Μάντζιος έχει εισηγηθεί την αποδέσμευση , έχοντας εικόνα από την περασμένη σεζόν. Δεν είναι μυστικό ότι υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ που θεωρούνται πλεονάζοντες, έχουν κριθεί ότι δεν εξυπηρετούν το αγωνιστικό πλάνο της επόμενης σεζόν και το club θα ήθελα μα απαλλαγεί από τα συμβόλαια τους.

 Στην κατηγορία αυτή ανήκουν παίκτες όπως οι Πάβισιτς, Πάρντο, Τζούρασεκ για παράδειγμα και μένει να δούμε ποιο είναι το πλάνο της ομάδας για αυτούς με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας. ReplyForwardAdd reaction