Αρης: Οχι σε πρόταση από Κατάρ για Ντιαντί - Την Τρίτη (22/10) οι υπογραφές με Μορόν
i

@intime

Αρης: Οχι σε πρόταση από Κατάρ για Ντιαντί - Την Τρίτη (22/10) οι υπογραφές με Μορόν

Αλέξης Σαββόπουλος 19:53 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:38 - 21.10.2024

Αρχισαν οι πρώτες οχλήσεις για τον 18χρονο Σενεγαλέζο και το πρώτο όχι της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ. Αύριο… τελειώνει του Ισπανού επιθετικού.

Οι εμφανίσεις του Κλέιτον Ντιαντί με τη φανέλα του Αρη στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές έχουν ήδη αρχίσει να… ταξιδεύουν εκτός συνόρων, βάζοντας το όνομα του 18χρονου Σενεγαλέζου στην ατζέντα αρκετών ομάδων. Και λόγω ικανοτήτων αλλά και των περιθωρίων εξέλιξης που έχει λόγω του μικρού της ηλικίας του. Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, τον Αρη ενόχλησε για τον «μικρό» ομάδα απο το Κατάρ η οποία μάλιστα κατέθεσε μια άκρως δελεαστική πρόταση.

Η οποία όμως απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα αφού το club αφενός θεωρεί ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για να μπει σε μια τετοια κουβέντα για τον Ντιαντί και αφενός γιατί θεωρεί ότι στο μέλλον θα έρθουν ακόμη καλύτερες προτάσεις, αν συνεχίσει την ίδια ανοδική πορεία.

Την ίδια στιγμή όσον αφορά τις υπογραφές στο νέο τριετές συμβόλαιο με τον Μορόν, αυτές κατά πάσα πιθανότητα θα πέσουν αύριο, αφού σήμερα ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν κυρίως με δευτερούσης σημασίας όρους της συνεργασίας και όχι με τους βασικούς που έχουν συμφωνηθεί από τηνπροηγούμενη εβδομάδα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν υπάρχει κάποια ανησυχία αλλά και η αίσθηση ότι αύριο θα γίνουν και οι ανακοινώσεις.