Αρης: Οχι σε πρόταση ύψους 4 εκατ. ευρώ από τη Σαουδική Αραβία για Μορόν

Μορόν

i

©intime

Αρης: Οχι σε πρόταση ύψους 4 εκατ. ευρώ από τη Σαουδική Αραβία για Μορόν

Αλέξης Σαββόπουλος 15:28 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:53 - 26.08.2024

Οι κιτρινόμαυροι αρνήθηκαν πρόταση που έφτασε για τον Ισπανό επιθετικό ύψους 4εκ ευρώ. Αντι αυτού προχωρά σε πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του

Η περιβόητη πρόταση για την παραχώρηση του Λόρεν Μορόν από τη Σαουδική Αραβία έφτασε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η πρόταση έχει ύψος 4εκ ευρώ για τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος. Θα πέσει όμως στο κενό αφού ο Θόδωρος Καρυπίδης ήδη την έχει απορρίψει αφού τη θεωρεί μικρή για τον Ισπανό επιθετικό για τον οποίο το ποσό που αξιώνει ο Αρης δεν μπορεί να είναι μικρότερο των 5εκ ευρώ. Δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή αν οι Αραβες επιστρέψουν με νέα βελτιωμένη πρόταση, κάτι που φαντάζει δύσκολο, όμως ο Αρης δεν θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια.

Ήδη ο Θόδωρος Καρυπίδης, έχει προτείνει στον Μορόν να επεκτείνει από τώρα το συμβόλαιό του για τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πρόταση είναι για νέο συμβόλαιο 2+1 χρόνων με ταυτόχρονη αναπροσαρμογή και στο οικονομικό σκέλος. Ο Αρης προτείνει στον παίκτη κλιμακωτό συμβόλαιο που ξεκινάει από το 1κ ευρώ τον χρόνο και βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη. Παράλληλα εξετάζεται και η προσθήκη ενός ακόμη επιθετικού που έχει ζητήσει ο Μάντζιος ώστε να πλαισιώσει τον Μορόν.

Άρης: Η «καυτή» πατάτα του Λόρεν Μορόν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:10 - 19.08.2024

Άρης: Η «καυτή» πατάτα του Λόρεν Μορόν

Το κρίσιμο τελευταίο 20ήμερο για τη Σαουδική Αραβία, η καθημερινή διαχείριση του Ισπανού από τον Μάντζιο και στο… βάθος η πρόθεση κατάθεσης πρότασης ανανέωσης του Άρη για ακόμη τρία χρόνια με ένα εκατ. ετησίως.