Άρης: Πάντα στο «κάδρο» και ο Χουάνκαρ αν δεν πάει Σαουδική Αραβία

Χουάνκαρ

i

Intime

Άρης: Πάντα στο «κάδρο» και ο Χουάνκαρ αν δεν πάει Σαουδική Αραβία

Αλέξης Σαββόπουλος 08:23 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 08:23 - 17.07.2024

Ο έμπειρος πρώην αριστερός μαπκ του Παναθηναϊκού παραμένει μια από τις επιλογές του Αρη για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Μετά το ναυάγιο με τον Τζόναθαν Σίβα της Χετάφε που ήταν βασική επιλογή του Αρη για τη θέση του αριστερού μπακ, η αναζήτηση έχει ουσιαστικά ξεκινήσει απο την αρχή και ταυτόχρονα επαναφέρει στο προσκήνιο ποδοσφαιριστές που είχαν επίσης πέσει στο τραπέζι. Μια απο αυτές είναι και του Χουάνκαρ που εσχάτως αρχίζει να κερδίζει και πάλι πόντους. Ο Ισπανός εκτός από το ελκυστικό αγωνιστικό πακέτο, διαθέτει και άλλα δυο πλεονεκτήματα. Είναι ελεύθερος και γνωρίζει άριστα το ελληνικό πρωτάθλημα μετά από μια γεμάτη τετραετία στον Παναθηναϊκό, στην οποία αγωνίστηκε 129 φορές, σημειώνοντας τρια γκολ.

Ο Αρης έχει προσεγγίσει τον Ισπανό, του έχει γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον του να τον κρατήσει στην Ελλάδα και το θετικό είναι οτι και ο ίδιος δεν είναι αρνητικός. Εχει ξεκαθαρίσει όμως ότι προτεραιότητα για αυτόν αποτελεί η αγορά της Σαουδικής Αραβίας που μπορεί στα 34 να του αποφέρει ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο. Όχι τα χρήματα που του προσφέρει ο Αρης είναι λίγα αλλά σαφώς δεν μπορούν να συγκριθούν με όσα μπορεί να βρει στη Σαουδική Αραβία. Ο Χουάνκαρ είναι και ο λόγος που ο Αρης δεν κλείνει αριστερό μπακ παρότι κοιτάζει κι άλλες περιπτώσεις. Το θέμα είναι πόσο μπορεί να περιμένει τον Ισπανό που ναι μεν δεν κλείνει την πόρτα στον Αρη, όμως μπορεί ανά πάσα στιγμη να βρει το συμβόλαιο που θέλει στη Σαουδική Αραβία και να χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος.