Άρης - Παναθηναϊκός: «Must win» ματς για το «τριφύλλι» σε μία πρόβα τελικού

Άρης - Παναθηναϊκός

i

© Intime

Άρης - Παναθηναϊκός: «Must win» ματς για το «τριφύλλι» σε μία πρόβα τελικού

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:20 - 07.04.2024 / Ανανεώθηκε: 07:28 - 29.05.2024

Άρης και Παναθηναϊκός θα κοντραριστούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (7/4, 19:30) για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, σε μία πρόβα τελικού.

Μπορεί το ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια να τραβάει τα περισσότερα βλέμματα, όμως η «μάχη» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έχει το δικό της ενδιαφέρον!

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League, ο Άρης θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό (7/4, 19:30) σε μία αναμέτρηση που θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί ως πρόβα τελικού.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 48 βαθμούς και στο -12 από τον Ολυμπιακό. Την περασμένη αγωνιστική (3η) του μίνι πρωταθλήματος, οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν εύκολα στο Φάληρο (3-0) καθώς δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί.

Στην αντίπερα όχθη, το «τριφύλλι» προέρχεται από μία σπουδαία νίκη με ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ, η οποία την «γκρέμισε» από την κορυφή κι έβαλε... φωτιά στη μάχη του τίτλου.

Το σύνολο του Φατίχ Τερίμ μετράει μέχρι στιγμής δύο μεγάλα τρίποντα κόντρα σε Ολυμπιακό και Ένωση, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 3η θέση με 62 πόντους, στο -4 από την κορυφή.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός για τους γηπεδούχους έμεινε μόνο ο Φραν Βέλεθ που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, ενώ από την άλλη ο Τούρκος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κώτσιρα που ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα, αλλά και στους Ούγκο και Γερεμέγεφ που έμειναν εκτός για λόγους τακτικής.

Η αποστολή του Άρη: Kούεστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Mοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ροζ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Μάνου Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Σαμόρα, Μορόν, Aνσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Oι πιθανές ενδεκάδες:

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα - Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια - Νταρίντα, Βερστράτε, Μάνου Γκαρθία - Σαβέριο, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν.

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι - Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Ακαϊντίν, Μλαντένοβιτς - Αράο, Βιλένα, Μπακασέτας - Παλάσιος, Μαντσίνι, Ιωαννίδης.

Διαιτητής: Στάβρεφ

Βοηθοί: Κονσταντίνοφ, Πετρέσκι

VAR: Μπέμπεκ, Νικολακάκης

4ος διαιτητής: Βεργέτης