«Αρειανάρα φέρε μας το Κύπελλο» από τους οπαδούς της Ντόρτμουντ! (pic)

«Αρειανάρα φέρε μας το Κύπελλο» από τους οπαδούς της Ντόρτμουντ! (pic)

Sportal newsroom 17:40 - 18.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:13 - 29.05.2024

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ σήκωσαν πανό στο «Βεστφάλεν» για τον Άρη και τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Το βράδυ της Κυριακής (18/05, 20:00) ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης» για την 10η -και τελευταία- αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League σε μία αναμέτρηση που είναι σαν τελικός πρωταθλήματος, καθώς αν νικήσουν οι «ασπρόμαυροι» θα στεφθούν πρωταθλητές, ενώ αν οι «κίτρινοι» αποφύγουν την ήττα, ο τίτλος θα καταλήξει στα χέρια της ΑΕΚ.

Πέρα από αυτό το παιχνίδι που έχει χαρακτήρα τελικού, ο Άρης έχει μπροστά του και τον τελικό του Κύπελλο Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει στο «Πανθεσσαλικό». Και οι οπαδοί της Ντόρτμουντ έστειλαν το μήνυμα εν όψει του σπουδαίου αγώνα των «κίτρινων» με το Τριφύλλι.

Συγκεκριμένα, σε ένα κατάμεστο «Signal Iduna Park» για το παιχνίδι της Ντόρτμουντ με την Ντάρμσταντ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Bundesliga, σηκώθηκε ένα πανό στο «κίτρινο τείχος» που έγραφε χαρακτηριστικά «Αρειανάρα φέρε μας το κύπελλο».

Είναι γνωστό πως οι φίλοι της Ντόρτμουντ διατηρούν πολύ καλές σχέσεις με τους οπαδούς του Άρη, κάτι το οποίο φρόντισαν να το δείξουν για ακόμη μία φορά.