Ο Στέφανος Κασσελάκης συνάντησε την αποστολή του ΠΑΟΚ πριν τον «τελικό» (pics)

Κασσελάκης - Παίκτες ΠΑΟΚ

i

© Sportal

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνάντησε την αποστολή του ΠΑΟΚ πριν τον «τελικό» (pics)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:03 - 19.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:35 - 29.05.2024

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνάντησε την αποστολή του ΠΑΟΚ στο Makedonia Palace, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Άρη.

Ο ΠΑΟΚ γύρισε το... κουμπί στο φινάλε και κρατάει την τύχη στα χέρια του, μία αγωνιστική πριν τη λήξη της σεζόν! Μετά την ισοπαλία στη Λαμία (1-1), όλα έδειχναν πως η χρονιά ολοκληρώνεται άδοξα, ωστόσο ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα.

Από το «Αθανάσιος Διάκος» και μετά, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε το 3/3 κι επέστρεψε στην κορυφή. Οι ασπρόμαυροι υποδέχτηκαν στην Τούμπα την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και μέτρησαν 9 πόντους.

Αυτήν τη στιγμή, ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται στην πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος με 77 πόντους, στο +2 από την ΑΕΚ, η οποία περιμένει ένα... δώρο από τον Άρη. Στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League, οι Θεσσαλονικείς θα τεθούν αντιμέτωποι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τους κιτρινόμαυρους και χρειάζονται μόνο τη νίκη εάν θέλουν να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα.

Λίγες ώρες πριν τον «τελικό» απέναντι στο σύνολο του Άκη Μάντζιου, οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν μία ιδιαίτερη συνάντηση στο Makedonia Palace, στο οποίο διαμένει η αποστολή.

Ο λόγος γίνεται για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη που τις τελευταίες μέρες κάνει την περιοδεία του στη βόρεια Ελλάδα. Ο 36χρονος πολιτικός βρέθηκε στο ίδιο ξενοδοχείο με τους «ασπρόμαυρους» και τους ευχήθηκε «καλή επιτυχία», ενόψει του ντέρμπι.

Ξεχύθηκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης οι οπαδοί του ΠΑΟΚ - Πορεία στο κέντρο παρά την απογόρευση της αστυνομίας (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:19 - 19.05.2024

Ξεχύθηκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης οι οπαδοί του ΠΑΟΚ - Πορεία στο κέντρο παρά την απογόρευση της αστυνομίας (vids)

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, παρά την απαγόρευση της αστυνομίας και οδεύουν με πορεία προς το ξενοδοχείο της αποστολής, πριν το ντέρμπι τίτλου με τον Άρη.