Άρης: Οι επιστροφές προσφέρουν λύσεις και φρεσκάδα στον Μάντζιο

Μπράμπετς

i

©intime

Άρης: Οι επιστροφές προσφέρουν λύσεις και φρεσκάδα στον Μάντζιο

Αλέξης Σαββόπουλος 11:44 - 18.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:11 - 29.05.2024

Οι ξεκούραστοι Κουέστα, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο και Ζουλ βάζουν φρέσκα πόδια στην ενδεκάδα του ντέρμπι. Άδειο το ιατρικό δελτίο.

Ο Άρης μπαίνει από σήμερα στην τελική ευθεία για το ντέρμπι της Κυριακής και απομένει η απογευματινή προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης, στην οποία ο προπονητής του Άρη θα κάνει και τις τελικές δοκιμές.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει αντιμετωπίσει μια ευχάριστη συγκυρία εν όψει των δυο τελευταίων αγώνων της σεζόν. Δεν υπάρχει πλέον κάποιος τραυματίας στο ιατρικό δελτίο, ούτε κάποιος τιμωρημένος, αφού Φαμπιάνο, Οντουμπάτζιο, Φατόρε, Μοντόγια και Σαμόρα, που ήταν στο όριο με τις κάρτες, δεν… κιτρινίστηκαν στη Λαμία κι έτσι θα είναι κανονικά διαθέσιμοι για το ντέρμπι της Κυριακής, ενώ επιστρέφουν οι Μπράμπετς και Ζουλ, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους.

Οι σημαντικές αυτές επιστροφές αλλά και η έξυπνη διαχείριση που έκανε ο προπονητής του Άρη του προσφέρουν μεγάλη γκάμα επιλογών όσον αφορά την ενδεκάδα του ντέρμπι, αλλά και την απαιτούμενη φρεσκάδα, με δεδομένο ότι είναι το τρίτο ματς σε διάστημα μιας εβδομάδας. Στην άμυνα ειδικά ο Μάντζιος έχει πολλές λύσεις για να υποστηρίξει την επιχείρηση… φρέσκα πόδια. Για παράδειγμα ο Κουέστα που δεν αγωνίστηκε στη Λαμία.

Ομοίως και οι Μπράμπετς και Οντουμπάτζο, ενώ ξεκούραστος είναι και ο βασικός του αμυντικός μέσος ο Ζουλ που ήταν τιμωρημένος. Όλοι αυτοί, η λογική λέει ότι θα επιστρέψουν στο βασικό σχήμα. Μοντόγια, Σουλεϊμάνοφ και Σαβέριο, αγωνίστηκαν από ένα ημίχρονο και έχουν πολλές πιθανότητες επίσης να βρεθούν στην αρχική ενδεκάδα.

Οι μόνοι που έβγαλαν 90λεπτο είναι οι Φαμπιάνο και Νταρίντα, αλλά ειδικά ο δεύτερος έχει αποδείξει ότι διαθέτει αστείρευτες φυσικές δυνάμεις, αλλά δεν αποκλείεται, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα αύριο, ο Μάντζιος να τους διαχειριστεί εν όψει τελικού.