Άρης: Παρακολουθεί πάντα διακριτικά τον Φερνάντες

Πάολο Φερνάντες

i

©intime

Άρης: Παρακολουθεί πάντα διακριτικά τον Φερνάντες

Αλέξης Σαββόπουλος 08:10 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:33 - 24.08.2024

Το καθεστώς αβεβαιότητας που υπάρχει όσον αφορά το μέλλον του Ισπανού στην ΑΕΚ, εξακολουθεί να τον έχει στη λίστα των κιτρινόμαυρων, τώρα που οδεύουμε προς το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Αρης επένδυσε αρκετό χρόνο και ήταν διατεθειμένος να επενδύσει και αρκετό χρήμα προκειμένου να φέρει στη Θεσσαλονίκη, δυο ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να του αλλάξουν επίπεδο μεσοεπιθετικά.

Ο λόγος για τους Μενσά και Μουνίρ που τελικά κατέληξαν σε Αλ Ριάντ και Λεγκανές αντίστοιχα. Το κενό και η ανάγκη για μια ακόμη τουλάχιστον κίνηση στο δεξί φτερό της επίθεσης εξακολουθεί να υπάρχει και οι κιτρινόμαυροι, μελετούν την αγορά, που θα φέρει ευκαιρίες, όσο οδεύουμε προς το φινάλε των μεταγραφών.

Μια από αυτές παραμένει και ο Πάολο Φερνάντες που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ένα καθεστώς αβεβαιότητας στην ΑΕΚ και δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα παραμείνει στο ρόστερ. Ο Αρης, στον οποίο είναι γνωστό ότι αρέσει ο παίκτης αφού μπορεί να αγωνιστεί σε όλο το πλάτος της επίθεσης και γνωρίζει και το ελληνικό πρωτάθλημα, παρακολουθεί, διακριτικά πάντα την περίπτωση του Ισπανού μεσοεπιθετικού και εφόσον τεθεί εκτός πλάνων του Αλμέιδα, δεν αποκλείεται να κάνει την κίνησή του.

Κάποιοι μάλιστα συνδέουν την περίπτωση του Φερνάντες με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Λόρεν Μορόν, το οποίο όμως, όχι μόνο δεν επιβεβαιώνεται από τις δυο εμπλεκόμενες πλευρές, αλλά ανεπίσημα βέβαια, διαψεύδεται.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο Αρης δεν έχει μόνο ως υποψήφιο τον Φερνάντες. Κοιτάζει κι άλλες λύσεις και ενδεχόμενες καραμπόλες που θα προκύψουν στα ρόστερ, δυο εβδομάδες πριν από το φινάλε των μεταγραφών.