«Πάτησε» Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Μάρτιν Φρίντεκ

Μάρτιν Φρίντεκ

«Πάτησε» Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Μάρτιν Φρίντεκ

Sportal newsroom 14:19 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:20 - 13.08.2024

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη έφτασε ο Μάρτιν Φρίντεκ, ο οποίος αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να βάλει την υπογραφή του στους «κίτρινους».

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Μάρτιν Φρίντεκ στον Άρη. Κι αυτό διότι, ο 32χρονος Τσέχος αριστερός μπακ, βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (13/08) στη Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό των «κίτρινων».

Ο Φρίντεκ θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις κι αν όλα κυλήσουν ομαλά τότε θα υπογράψει το συμβόλαιό του, που θα είναι διάρκειας δύο ετών.

Επειτα θα τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, ο οποίος θα κρίνει την ετοιμότητά του κι αναλόγως θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο την Κυριακή (18/08, 20:30) στο Περιστέρι.

Ο Φρίντεκ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Ιούλιο από την Λουκέρνη έπαιξε σε 32 ματς και είχε 6 ασίστ με την Λουκέρνη. Επίσης, έχει αγωνιστεί στην Σπάρτα Πράγας (147 συμμετοχές, 10 γκολ 19 ασίστ), στην Σλόβαν Λίμπερετς (91 ματς, 6 γκολ, 15 ασίστ) και Σένιτσα 19 ματς, 1 γκολ, 1 ασίστ.

Εκτός από αριστερό μπακ μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση κι ως κεντρικός μέσος ή αριστερός εξτρέμ, εφόσον τού ζητηθεί. Για την αξία και τον χαρακτήρα του Φρίντεκ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναζήτησε πληροφορίες από τους δυο συμπατριώτες του στον Άρη, Νταρίντα και Μπράμπετς, πριν προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις μαζί του. Ο Φρίντεκ έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Τσεχίας και είναι επτά φορές διεθνής με την Ανδρών.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!