Αρης: «Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Κουάισον- «Ο κόσμος θα δει ένα επιθετικό παίκτη»
i

Κουάισον©intime

Αρης: «Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Κουάισον- «Ο κόσμος θα δει ένα επιθετικό παίκτη»

Αλέξης Σαββόπουλος 23:45 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:44 - 23.09.2024

Ο Σουηδός επιθετικός έφθασε πριν από λίγη ώρα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και αύριο θα περάσει από εξετάσεις ώστε να επικυρώσει τη συμφωνία δυο χρόνων με τον Άρη. Ποιες ήταν οι πρώτες του δηλώσεις.

Αναμονή τέλος για τον Ρόμπιν Κουάισον. Ο 30χρονος Σουηδός έφτασε πριν από λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη από τη Στοκχόλμη με ενδιάμεσο προορισμό το Μόναχο. Στο αεροδρόμιο Μακεδονία τον υποδέχτηκαν οι άνθρωποι του Άρη που τον μετέφεραν στο ξενοδοχείο. Ο πρώην παίκτης των Παλέρμο και Μάιντς θα περάσει αύριο από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το διετές συμβόλαιό του με απολαβές 1,6 εκ ευρώ (700 τον πρώτο και 900 τον δεύτερο).

Κουάισον: Ένα πολυεργαλείο με τη σουηδική εγγύηση ποιότητας
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:10 - 18.09.2024

Κουάισον: Ένα πολυεργαλείο με τη σουηδική εγγύηση ποιότητας

Το lifestory του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος του Άρη, Ρόμπιν Κουάισον. Η πρώτη αγάπη (ΑΙΚ), το αδιάφορο πέρασμα από την Παλέρμο, η ποδοσφαιρική ωρίμανση στη Μάιντς και το άκομψο τέλος στην Αλ Ετιφάκ.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο αποκάλυψε αρχικά ότι μίλησε από τον συμπατριώτη του και πρώην παίκτη του Άρη, Ντάνιελ Σούντγκρεν: «μίλησα με τον Ντάνιελ με τον οποίον γνωριζόμαστε από παιδιά στην ΑΙΚ Στοκχόλμης και μου είπε ωραία πράγματα για την ομάδα και την πόλη. Μου είπε ότι θα αγαπήσω τη Θεσσαλονίκη».

Ο Σουηδός έδειξε ενημερωμένος και για τη νέα του ομάδα λέγοντας: «είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις. Ξέρω πολλά πράγματα για την ομάδα, νιώθω ενθουσιασμένος και είδα το χθεσινό παιχνίδι. Ο κόσμος να περιμένει να δει έναν επιθετικό παίκτη ο οποίος λατρεύει να παίζει ποδόσφαιρο».