Αρης: Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Μόντσου
i

Μόντσου©arisfc

Αρης: Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Μόντσου

Αλέξης Σαββόπουλος 09:16 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:26 - 02.08.2024

Τα ξημερώματα έφθασε στη Θεσσαλονίκη ο 25χρονος Ισπανός μέσος που θα περάσει από εξετάσεις και θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από τα ξημερώματα ο Μόντσου αφού κατάφερε τελικά να βρει πτήση από την πατρίδα του.

Ο 25χρονος Ισπανός που αποτελεί μέχρι στιγμής την πιο ηχηρή και συνάμα πιο δαπανηρή φετινή μεταγραφική προσθήκη του Άρη θα περάσει από τον καθιερωμένο ιατρικό και εργομετρικό έλεγχο και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει το τετραετές συμβόλαιό του με τη νέα του ομάδα.

Μόντσου: Ένα διαμάντι της Masia που έρχεται να φωτίσει τα ποδοσφαιρικά μας βράδια
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:31 - 30.07.2024

Μόντσου: Ένα διαμάντι της Masia που έρχεται να φωτίσει τα ποδοσφαιρικά μας βράδια

Με προίκα τις ποδοσφαιρικές αρχές που διδάσκονται όσοι φοιτούν στη φημισμένη ακαδημία της Μπαρτσελόνα, και μια σεζόν που έκανε πράγματα και θάματα με τη Βαγιαδολίδ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη θα λάμπει στο Κλεάνθης Βικελιδης,

Το θετικό είναι ότι εφόσον πάνε όλα καλά ο Ισπανός μέσος θα πάρει κανονικά μέρος στην προπόνηση του Σαββάτου με την οποία επιστρέφου στην προετοιμασία οι ποδοσφαιριστές μετά την επιστροφή από την Ολλανδία. Με δεδομένο ότι ο Μόντσου είχε ξεκινήσει προετοιμασία με την Βαγιαδολίδ και είχε πάρει μέρος στο φιλικό με την Σεγκόβια είναι πολύ πιθανό να τον δούμε να παίρνει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στα δυο φιλικά της επόμενης εβδομάδας με την Ελμπασάνι την Τρίτη και την Λαμία στις 10 Αυγούστου.

Επόμενη και τελευταία… μέχρι νεωτέρας άφιξη που περιμένει ο Άρης είναι αυτή του Σιφουέντες που αναμένεται κι αυτός μέσα στο επόμενο 48ωρο στη Θεσσαλονίκη αφού ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες του δανεισμού του από την Ρέιντζερς.