Άρης: Περιπέτεια για την αποστολή, ακυρώθηκε η πτήση για Άμστερνταμ και μένει στο Μόναχο
i

©intime

Άρης: Περιπέτεια για την αποστολή, ακυρώθηκε η πτήση για Άμστερνταμ και μένει στο Μόναχο

Αλέξης Σαββόπουλος 18:26 - 21.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:26 - 21.07.2024

Εξαιτίας του προβλήματος με τα λογισμικά της Microsoft η κιτρινόμαυρη αποστολή θα διανυκτερεύσει στο Μόναχο απόψε και θα πετάξει αύριο το μεσημέρι για Ολλανδία.

Απίστευτη ταλαιπωρία και αναγκαστική αλλαγή πλάνων για την αποστολή του Άρη που αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι (12:55) από το αεροδρόμιο Μακεδονία με αρχικό προορισμό το Μόναχο της Γερμανίας και στη συνέχεια για την Ολλανδία και το Αμστερνταμ με τελικό προορισμό το αθλητικό κέντρο στο Ρότερνταμ όπου θα παραμείνει ως τις 31 του μήνα.

Αιτία τα προβλήματα που προέκυψαν εσχάτως σε όλο τον κόσμο με τα λογισμικά της Microsoft που έπληξαν και την αποστολή των κιτρινόμαυρων! Η αποστολή του Αρη πέταξε κανονικά νωρίς το μεσημέρι από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για το Μόναχο, αλλά εξαιτίας των παραπάνω προβλημάτων ακυρώθηκε η πτήση από το Μόναχο για το Άμστερνταμ! Έτσι η αποστολή θα διανυκτερεύσει αναγκαστικά απόψε στη βαυαρική πρωτεύουσα και θα πετάξει για την Ολλανδία αύριο το μεσημέρι. Εκ των πραγμάτων θα τροποποιηθεί και το πρόγραμμα των προπονήσεων και εκτός απροόπτου χάνεται και η αυριανή πρώτη μέρα προπονήσεων επί Ολλανδικού εδάφους.

Στην αποστολή του Άρη συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Κυριαζής, Κουτρουλίδης, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Rose, Fran Velez, Jean Jules Mvondo, Pavicic, Pardo, Manu Garcia, Suleymanov, Saverio, Zamora, Loren Moron, Diandy, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός, Σεβαστίδης, Χαρούπας, Μεμέτογλου, Καραμανλής.