Αρης: Πήρε το ΟΚ απο τη Χετάφε, μένει τώρα ο Σίλβα

Τζόναθαν Σίλβα

i

© IMAGO / Alterphotos

Αρης: Πήρε το ΟΚ απο τη Χετάφε, μένει τώρα ο Σίλβα

Ο Αρης τα έχει βρει με την ισπανική ομάδα στην φόρμουλα απόκτησης του 30χρονου αριστερού μπακ, αλλά μένει να ανάψει το πράσινο φως και να συμφωνήσει και ο παίκτης.

Η ενίσχυση στη θέση του αριστερού μπακ είναι κομβική και κάτι παραπάνω από αναγκαία για τον Αρη μετά το περσινό πάθημα με τον Ματαρίτα και τις αλχημείες που αναγκάστηκε να κάνει ο Μάντζιος χρησιμοποιώντας σε αρκετά παιχνίδια τον Μοντόγια στο αριστερό άκρο με αντίθετο πόδι. Ο έλληνας τεχνικός έχει ζητήσει την απόκτηση ενός αριστερού μπακ που εκτός απο την αμυντική ικανότητα να συμμετέχει και στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του, κάτι που ουδέποτε συνέβη πέρσι.

Ο Άρης ολοκλήρωσε μία σπουδαία κίνηση: Πήρε τον Μαντζούκα από τον Παναθηναϊκό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

10:53 - 28.06.2024

Ο Άρης ολοκλήρωσε μία σπουδαία κίνηση: Πήρε τον Μαντζούκα από τον Παναθηναϊκό

Ο Λευτέρης Μαντζούκας αφήνει πίσω του τον Παναθηναϊκό με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας και πάει στη Θεσσαλονικη για τον Αρη, για να πάρει τις ευκαιρίες που δικαιούται ως ένας από τους καλύτερους νέους Έλληνες παίκτες.

Ο Τζόναθαν Σίλβα της Χετάφε που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Αλμπαθέτε, είναι μια επιλογή που συγκεντρώνει πολλά απο τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Μάντζιος και αποτελεί βασική προτεραιότητα. Ο παίκτης δεν υπολογιζεται απο την Χετάφε παρότι έχει ένα ακόμη χρόνο συμβολαίου και ο Αρης στην προσπάθειά του να αποκτήσει τον Σίλβα έχει ως σύμμαχο την Ισπανική ομάδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, ο Αρης τα έχει βρει με την Χετάφε όσον αφορά την φόρμουλα αποδέσμευσης του 30χρονου μπακ και ο τρόπος θυμίζει τις περιπτώσεις των Μορόν και Μοντόγια. Ο παίκτης να αποκτηθεί δηλαδή ως ελεύθερος και η Χετάφε να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου της τελευταίας χρονιάς.

Αυτό ήταν το πρώτο εμπόδιο που έπρεπε να υπερπηδηθεί, αλλά δεν αρκεί. Πρέπει να συναινέσει και ο ίδιος ο παίκτης, κάτι που δεν έχει κάνει ακόμη. Ισως θέλοντας να ζυγίσει τις επιλογές του που δεν αποκλείεται να περιλαμβάνουν και την επιστροφή στην πατρίδα του και την Εστουντιάντες απο την οποία αναδείχθηκε. Όπως και να έχει η επόμενη εβδομάδα θα είναι κρίσιμη για τον Σίλβα….