Αρης: Πλησιάζει η ώρα που θα χρειαστεί και τον Ζουλ
i

Ζουλ@intime

Αρης: Πλησιάζει η ώρα που θα χρειαστεί και τον Ζουλ

Αλέξης Σαββόπουλος 09:50 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 19.09.2024

Η προβληματική ανασταλτική λειτουργία με Αστέρα και ΟΦΗ, βάζει για πρώτη φορά φέτος στο “κάδρο” τον Καμερουνέζο αμυντικό μέσο.

Τα εμφανή ζητήματα στην ανασταλτική λειτουργία του Αρη στα δυο τελευταία παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ, τα οποία οδήγησαν και σε βαθμολογικές απώλειες, μιας και οι κιτρινόμαυροι πήραν μόλις ένα βαθμό, αναγκάζουν τον προπονητή του Αρη να αναζητά λύσεις, προκειμένου να πετύχει και πάλι μια ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Προφανώς και το πρόβλημα είναι θέμα συνολικής λειτουργίας της ομάδας και όχι αποκλειστικά προσώπων. Ομως έγινε εμφανή στα δυο τελευταία παιχνίδια μια δυσλειτουργία του σχήματος με δυο οκτάρια (Μόντσου-Σιφουέντες με Αστέρα και Σιφουέντες -Νταρίντα με ΟΦΗ) και ένα δεκάρι (Μάνου Γκαρθία), με συνέπεια ο Αρης να γίνεται πολύ ευάλωτος στο τρανζίσιον παιχνίδι του αντιπάλου.

Μετράει αντίστροφα για το τελευταίο του φιλικό ο Άρης - Πρόβλημα με Χοτζ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:13 - 18.09.2024

Μετράει αντίστροφα για το τελευταίο του φιλικό ο Άρης - Πρόβλημα με Χοτζ

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Καρδίτσα (19/09, 18:00) στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας, πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της νέας σεζόν, με τον Γιάννη Καστρίτη να μην υπολογίζει στον τραυματία Ντι'Μόι Χοτζ.

Η σκέψη για κάτι διαφορετικό, ενισχύεται και από την φύση που έχουν τα δυο παιχνίδια που ακολουθούν με Ολυμπιακό εντός και ΠΑΟΚ εκτός. Μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας και επομένως αυξημένη η ανάγκη για καλύτερη μεσοαμυντική λειτουργία. Κοινώς μια διαφοροποιημένη τακτική προσέγγιση που να ταιριάζει στον αντίπαλο και να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια. Το δίλλημα του έλληνα τεχνικού είναι απλό. Αν θα επιστρέψει σε ένα σχήμα με ένα αμυντικό χαφ ή αν θα επιμείνει στο σχήμα με τα οκτάρια, επιδιώκοντας μέσα από τα παιχνίδια, να αποκτήσουν χημεία μεταξύ τους και να κατανοήσουν καλύτερα τον ρόλο τους. Το σίγουρο πάντως είναι ότι σιγά-σιγά θα αρχίσει να μπαίνει στην εξίσωση και ο Ζαν Ζουλ που δεν έχει ακόμη πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο Καμερουνέζος ήταν τιμωρημένος τις δυο πρώτες αγωνιστικές από τον τελικό του κυπέλλου και δεν αγωνίστηκε στα δυο τελευταία ματς. Είναι όμως ο μοναδικός αμυντικός χαφ στο ρόστερ και είτε από την αρχή είτε στην πορεία, η λογική λέει ότι θα αρχίσει να παίρνει χρόνο.

Άρης: Ο πολυθεσίτης Κουάισον, οι εννιά μήνες απραξίας και πως τον έπεισαν οι κιτρινόμαυροι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:47 - 17.09.2024

Άρης: Ο πολυθεσίτης Κουάισον, οι εννιά μήνες απραξίας και πως τον έπεισαν οι κιτρινόμαυροι

Το story πριν πει το πολυπόθητο ναι ο 30χρονος Σουηδός επιθετικός και ποιες λύσεις μπορεί να προσφέρει στον Άκη Μάντζιο. Γιατί έμεινε ανενεργός το δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν στην Αλ Ετιφάκ και πως ο Άρης κατάφερε να τον πείσει να αρνηθεί προτάσεις με περισσότερα χρήματα.