Μία αγωνιστική κεκλεισμένων στον Άρη - Χωρίς κόσμο με την Τρίπολη

Μία αγωνιστική κεκλεισμένων στον Άρη - Χωρίς κόσμο με την Τρίπολη

Sportal newsroom 20:27 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:41 - 19.08.2024

Η ΔΕΑΒ επέβαλε ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στην ΠΑΕ Άρης.

Η ΔΕΑΒ ανακοίνωσε την πρώτη τιμωρία έδρας για την τρέχουσα σεζόν.

Η επιτροπή εξάντλησε την αυστηρότητά της κι επέβαλε ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στην ΠΑΕ Άρης, επειδή ένας οπαδός της ομάδας έριξε καρεκλάκι εντός του αγωνιστικού χώρου, στον χθεσινό αγώνα με τον Ατρόμητο.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

Με την υπ’ αριθμό 24/2024 Πράξη της, επιβλήθηκε σε βάρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε Εθνική Διοργάνωση.

Φίλαθλός της, κατά την διεξαγωγή της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ -ΠΑΕ ΑΡΗΣ, στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου στις 18/8/2024, για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος επαγγελματικού ποδοσφαίρου αγωνιστικής περιόδου 2024/2025, που διοργανώνει η SUPER LEAGUE 1, έριξε εντός του αγωνιστικού χώρου κάθισμα που αποκόλλησε από την κερκίδα του γηπέδου, πρόσφορο να προκαλέσει σωματική βλάβη.

Άρης: Η «καυτή» πατάτα του Λόρεν Μορόν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:10 - 19.08.2024

Άρης: Η «καυτή» πατάτα του Λόρεν Μορόν

Το κρίσιμο τελευταίο 20ήμερο για τη Σαουδική Αραβία, η καθημερινή διαχείριση του Ισπανού από τον Μάντζιο και στο… βάθος η πρόθεση κατάθεσης πρότασης ανανέωσης του Άρη για ακόμη τρία χρόνια με ένα εκατ. ετησίως.

Εφαρμογή άρθρου 10 του ν.5085/2024».

Ο Άρης παίζει την ερχόμενη αγωνιστική εκτός έδρας με τον Πανσερραϊκό και την τρίτη αγωνιστική θα εκτίσει την ποινή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Να σημειωθεί ότι για τη συγκεκριμένη ποινή ο Άρης και κανείς σύλλογος δεν έχει το δικαίωμα ν' ασκήσει έφεση, οπότε οι οπαδοί του Άρη θα δουν την ομάδα τους στο Κλ. Βικελίδης φέτος, στο ματς της 5ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!