«Στις θέσεις που παίζετε είστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα»: Τα λόγια του Καρυπίδη πριν από τον Ολυμπιακό

«Στις θέσεις που παίζετε είστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα»: Τα λόγια του Καρυπίδη πριν από τον Ολυμπιακό

Αλέξης Σαββόπουλος 11:58 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:01 - 23.09.2024

Το… μασάζ του ισχυρού άνδρα του Αρη σε Μόντσου, Σιφουέντες, Σίστο, Μορόν και Μάνου Γκαρθία έφερε αποτέλεσμα. Τι τους ζήτησε και ποια ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε.

Τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό την πήραν πρώτοι και καλύτεροι οι ποδοσφαιριστές του Άρη που εκτέλεσαν στο έπακρο το πλάνο του προπονητή. Ενα μερίδιο όμως πρέπει να πιστωθεί και στον Θόδωρο Καρυπίδη του οποίου η παρουσία το διήμερο του ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, τόσο στην προπόνηση όσο και στο ξενοδοχείο, είχε την δική της συμβολή και πολλά τετ-α-τετ.

Ο ισχυρός άνδρας του Αρη ήταν η πρώτη φορά φέτος που είχε ενεργή συμμετοχή στην προετοιμασία για το ντέρμπι, στο κομμάτι που μπορούσε και δεν ήταν άλλο από αυτό των διαδοχικών τετ-α-τετ που είχε με αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ειδικά με αυτούς από τους οποίους υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις λόγω και των χρημάτων που έχουν δοθεί αυτό το καλοκαίρι για να έρθουν στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά και τα… βαριά χαρτιά του περσινού ρόστερ.

Ο Καρυπίδης επέλεξε αρχικά να μιλήσει σε Μόντσου, Σιφουέντες, Μορόν, Μάνου Γκαρθία και Σίστο. Τις ηχηρές φετινές προσθήκες δηλαδή και δυο παίκτες βαρόμετρο του ρόστερ. Ούτε λίγο ούτε πολύ τους ζήτησε να βγουν μπροστά και να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες: «Είστε οι καλύτεροι παίκτες στις θέσεις που αγωνίζεστε. Δεν σας επιλέξαμε τυχαία και κάναμε φέτος τέτοια επένδυση για να έχετε την εικόνα των αγώνων με ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης. Από εσάς περιμένω περισσότερα και εσείς είστε αυτοί που πρέπει να βγείτε μπροστά και να κερδίζετε αυτά τα παιχνίδια», ήταν μέσες άκρες όσα ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι οι κουβέντες του έπιασαν τόπο, αφού η εικόνα τους ήταν σαφώς βελτιωμένη, ειδικά του Μάνου Γκαρθία που έκανε και τη διαφορά. Το ζητούμενο βέβαια και αυτό που τους τόνισε, εν κατακλείδι, ήταν ότι οφείλουν να το κάνουν σε κάθε παιχνίδι…