Αρης: Προφορική συμφωνία με Κουέστα- Πέμπτη το ραντεβού με Μάντζιο

Κουέστα

i

©intime

Αρης: Προφορική συμφωνία με Κουέστα- Πέμπτη το ραντεβού με Μάντζιο

Αλέξης Σαββόπουλος 12:29 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 29.05.2024

Τα βρήκε ο Αρης με τον Ισπανό για άλλα τρία χρόνια. Στην Αθήνα οι τελικές συζητήσεις.

Απο την παραμονή του Χούλιαν Κουέστα φαίνεται πως τίθεται σε εφαρμογή ο σχεδιασμός του Αρη της επόμενης σεζόν, μετά τον χαμένο τελικο του περασμένου Σαββάτου. Το συμβόλαιο του αρχηγού του Αρη, ολοκληρώνεται τον άλλο μήνα, αλλά όπως όλα δείχνουν θα ανανεωθεί και ο Κουέστα θα συνεχίσει και για τα επόμενα χρόνια… καταγράφοντας νέα ρεκόρ με τον Αρη.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, ο Αρης τα έχει βρει προφορικά με τον Κουέστα για άλλα τρία χρόνια και περιμένει μέσα στο προσεχές 48ωρο τον ατζέντη του παίκτη απο την Ισπανία προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες και, αν όλα πάνε καλά, να πέσουν και οι υπογραφές, και ο 33χρονος γκολκίπερ να γίνει ο πρώτος παίκτης που θα ανανεωσει το συμβόλαιό του.

Θυμίζουμε ότι ο αρχηγός των “κιτρινόμαυρων” έφτασε πρόσφατα κόντρα στον Ολυμπιακό τις 188 συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη, αφήνοντας πλέον στη δεύτερη θέση τον Αρτούρ Λεκμπέλο στη λίστα των ξένων με τις περισσότερες συμμετοχές.

Μετά την επικείμενη παραμονή του Χούλιαν Κουέστα, ο Θόδωρος Καρυπίδης θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι και με τον Ακη Μάντζιο. Η συνάντηση του έλληνα τεχνικού με τον ισχυρό άνδρα του Αρη θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα την Πέμπτη με στόχο την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του Αρη για ένα ακόμη χρόνο.