Προς διαζύγιο με Κάρλσον
i

©intime

Προς διαζύγιο με Κάρλσον

Αλέξης Σαββόπουλος 15:23 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:00 - 14.08.2024

Σε συζητήσεις για συναινετική λύση της συνεργασίας με τον Σουηδό εξτρέμ βρίσκεται ο Άρης μετά από μόλις έξι μήνες. Στον… προθάλαμο ο αντικαταστάτης του.

Βραχύβια θα είναι όπως όλα δείχνουν η παρουσία του Νταβίντ Κάρλσον στον Άρη που μετά από λιγότερο από έξι μήνες στη Θεσσαλονίκη, είναι ένα βήμα πριν από την έξοδο. Η αδιαφορία που έδειξε στα μόλις έξι λεπτά που αγωνίστηκε στον αγώνα με τη Λαμία (ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στις δυο φάσεις που έκανε ο Αμαράλ στις καθυστερήσεις και φυσικά σε αυτή του γκολ της ισοφάρισης), ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Προηγήθηκαν φυσικά μια σειρά από μέτριες εμφανίσεις που ενίσχυσαν την αίσθηση που υπάρχει ότι ο Σουηδός δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και οδηγούν το club στην απόφαση να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας μαζί του.

Ήδη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πλευρά του παίκτη έχει ενημερωθεί για τις προθέσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης να μην συνεχιστεί περαιτέρω η συνεργασία και δεν είναι αρνητική σε αυτή την εξέλιξη, αφού αντιλαμβάνεται ότι ο παίκτης αδυνατεί να προσαρμοστεί και καλό και για τον ίδιο θα ήταν να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Οι δυο πλευρές τις τελευταίες ώρες, βρίσκονται σε διαδικασία συζητήσεων για συναινετική λύση του συμβολαίου και είναι πολύ πιθανό σύντομα, ο Σουηδός να είναι ο πρώτος που θα ανοίξει τον χορό των αποχωρήσεων. Δεν είναι τυχαίο ότι οι κιτρινόμαυροι ήδη βρίσκονται κοντά στον αντικαταστάτη του .

Ο Κάρλσον έχει αγωνιστεί 17 φορές με τη φανέλα του Άρη (τις επτά βασικός χωρίς να καταφέρει να σκοράρει).