Άρης: Προσέχει για να… έχει με Σισέ
i

Σισέ@intime

Άρης: Προσέχει για να… έχει με Σισέ

Αλέξης Σαββόπουλος 21:15 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:39 - 30.07.2024

Οι κιτρινόμαυροι κοιτάζουν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στις εξετάσεις που υποβάλλεται απο το πρωί ο Σενεγαλέζος λόγω του ιατρικού παρελθόντος του παίκτη, πριν ενεργοποιήσουν την προφορική συμφωνία που υπάρχει.

Ο Πάπε Αμπού Σισέ βρίσκεται απο χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και από σήμερα το πρωί περνάει απο τον καθιερωμένο ιατρικό, εργομετρικό και αιματολογικό έλεγχο. Λόγω του βεβαρυμένου ιατρικού παρελθόντος που συνοδεύει τον σενεγαλέζο, ο Αρης θα περάσει από εξονυχιστικό έλεγο τον πρώην κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, πριν πάρει το ΟΚ για να υπογράψει.

Θυμίζουμε ότι πέρσι στην Τουρκία ο Σισέ αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα και ειδικά στα ισχία (ένα θέμα που όπως έχει πει στους ανθρώπους του Αρη το... κουβαλάει χρόνια) ενώ στους κιτρινόμαυρους έχει σημάνει… καμπανάκι και από το γεγονός ότι ο παίκτης κόπηκε απο την ΑΕΚ, τη στιγμή που η απόκτησή του έμοιαζε δεδομένη.

Ενδεικτικό των παραπάνω είναι το γεγονός ότι σήμερα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη απο την Ολλανδία όπου βρισκόταν με την αποστολή, ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Αρη, ορθοπεδικός Γιάννης Χρίστου προκειμένου να έχει ο ίδιος την εποπτεία των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο Σισέ.

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει πιθανότατα αύριο όταν και θα έχουμε μια πλήρη εικόνα των εξετάσεων του υψηλόσωμου σενεγαλέζου αμυντικού και αν ο Αρης θα εηεργοποιήσει την συμφωνία που προβλέπει μάλιστα και ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον παίκτη (άνω του μισού εκατομμυρίου), γεγονός που κάνει ακόμη πιο… υποψιασμένους τους κιτρινόμαυρους.